Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone mokyklos sargas policininkams pranešė apie vagystę, pareigūnai sulaikė du įtariamuosius

Kauno rajone esančios mokyklos sargas policijai pranešė apie įvykdytą vagystę, apibūdino įtariamuosius ir nurodė, kuria linkme jie nubėgo. Pareigūnai surado du įtariamuosius, jiems paskirtas suėmimas.
Antrankiai
Iliustracinė nuotrauka: antrankiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno rajone, Neveronių seniūnijoje, Pabiržio kaime, išlaužiant dvejas Kauno rajono Neveronių vidurinės mokyklos duris, iš patalpų pagrobtas kompiuterio monitorius. Vagystę pastebėjęs mokyklos sargas, nedelsdamas apie tai pranešė policijos pareigūnams. Taip pat sargas apibūdino vagis ir jų pasitraukimo kryptį.

Operatyviai į įvykio vietą atvykę pareigūnai, panaudoję tarnybinį šunį, netrukus sulaikė įtariamuosius bei surado pagrobtą monitorių. Ne kartą teisti V.B. (gim. 1985 m.) ir R.L. (gim. 1977 m.) uždaryti į areštinę.

Kauno apskrities VPK praneša, kad V.B ir R.L. pranešta apie įtarimą dėl vagystės. Už tokį nusikaltimą baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Antradienį Kauno apylinkės teismas įtariamiesiems skyrė kardomąją priemonę suėmimą – dviems mėnesiams V.B. ir vienam mėnesiui R.L.

Kauno rajono policijos pareigūnai kartu su Kauno apygardos Kauno apylinkės Šeštojo skyriaus prokurorais, planuoja šią ikiteisminio tyrimo bylą artimiausiu metu perduoti teismui, užbaigiant tyrimą pagreitinto proceso tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius