-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone pareigūnai elektros šoku ramino sugyventinę skriaudusį ir duris apšaudžiusį vyrą

Pareigūnai į areštinę uždarė du policininkams pasipriešinusius vyrus. Pareigūnai į Piliuonos kaime esančius namus vyko nuraminti sugyventinę mušusį ir jai grasinusį vyrą. Kauno rajono gyventojas pareigūnams pasipriešino, todėl prieš jį buvo panaudotas elektros šokas. Padėti su pareigūnais kovojančiam vyrui atbėgo kaimynas, kuris smogė policininkui į krūtinę.
Elektrošoko prietaisas „Taser“
Elektrošoko prietaisas „Taser“ / Alytaus apskrities VPK nuotr.

Sekmadienį apie 7.30 val. policija gavo pranešimą, kad Kauno rajone, Piliuonos kaime, Nemuno gatvėje, neblaivus sugyventinis smurtauja bei grasina nužudyti ir iš nelegaliai laikomo šautuvo iššovė į duris.

Į įvykio vietą atvykę Kauno apskrities VPK pareigūnai, panaudoję specialiąją priemonę „Taser 26“, sulaikė neblaivų V.K. (gim. 1977 m.). Policijos departamentas praneša, kad jam nustatytas 1,47 promilės girtumas.

Kai policijos pareigūnai bandė sulaikyti V.K., į namus atbėgo kaimynas J.M. (gim. 1969 m.), kuris įžeidinėjo policijos pareigūnus necenzūriniais žodžiais bei, bandant jį sulaikyti, pasipriešino ir kumščiu trenkė Kauno apskrities VPK pareigūnui į krūtinę.

V.K. ir J.M. uždaryti į areštinę. Įvykio vietoje rastas ir paimtas nelegaliai laikomas lygiavamzdis šautuvas.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo, pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui ir neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius