-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone plėšikai apvogė automobilyje miegojusį Rusijos pilietį

Kauno rajono policija ieško plėšikų, kurie įsibrovė į automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusį automobilį, sumušė mašinoje miegojusį Rusijos pilietį ir pagrobė automobilio navigacijos įrangą bei piniginę su įvairia valiuta. Patirtus nuostolius užsienietis įvertino 1406,74 Lt.
Žmogus su kauke
Žmogus su kauke / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Kauno rajonas

Nusikaltimas padarytas trečiadienį, apie 2.38 val. Tą pačią naktį į policiją kreipęsis 46-erių Rusijos gyventojas pranešė, jog buvo užpultas dviejų nenustatytų kaukėtų asmenų.

Pasak nukentėjusiojo, nusprendęs pailsėti nuo vairavimo jis sustojo kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 93-ajame kilometre esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje ir savo mašinoje užmigo.

Tačiau po kurio laiko išgirdo, kaip į automobilio dešinės pusės durelių stiklus kažkas metė dvi betonines trinkeles. Išdužus stiklui plėšikai įsiveržė į vidų ir mašinoje miegojusiam vyriškiui trenkė į veidą ir ėmė kraustyti automobilį.

Jiems pabėgus, Rusijos pilietis apsižiūrėjo, kad iš mašinos pagrobta navigacijos įranga bei jo piniginė, kurioje buvo 3000 Rusijos rublių, 1 JAV doleris ir 160 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius