-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone sulaikytas parduotuvę apiplėšti galėjęs jaunuolis

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai, atsakingi už nusikaltimų nuosavybei tyrimą ir kontrolę visoje Kauno apskrityje, atlikę plėšimų ir vagysčių analizę, nustatė ir sulaikė įtariamąjį, galėjusį iš parduotuvės kasos aparato pagrobti pinigus.
Įtariamasis
Įtariamasis / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, sekmadienį  pranešta, kad apie 19.20 val.  Kauno r., Karmėlavos seniūnijoje, Neveronių kaime, Šiltnamių g. įėjęs į maisto prekių parduotuvę nepažįstamas vyriškis pastūmė pardavėją, kuri krisdama ant grindų susižalojo ranką.

Vyras sulaužė kasos aparatą, pagrobė apie 400 litų. Kauno rajono policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo. Tiriant šį nusikaltimą, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalistinių tyrimų valdybos specialistams buvo pavesta atlikti daktiloskopinį tyrimą pagal įvykio vietoje rastus pirštų pėdsakus.

Pareigūnai operatyviai nustatė galimą įtariamąjį ir pirmadienį Kauno rajono kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį kaunietį M.B. (gim. 1990 m.), anksčiau teistą Lietuvoje ir užsienio valstybėse.

Vyras bandė pabėgti, tačiau buvo sulaikytas ir uždarytas į Kauno apskrities policijos areštinę, jam pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Įtariamajam skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Jeigu nukentėjote nuo šio asmens, policija prašo nedelsiant paskambinti tyrėjams tel. 8 686 05 747, tel. 8 612 53 993.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius