Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajono gyventojai ir toliau noriai žymi savo daiktus

Nors akcija „Sveikas, kaimyne!“ pasibaigė, Kauno rajono gyventojai vis dar vyksta pas pareigūnus pasižymėti savo daiktų.
Akcija „Sveikas kaimybe“
Akcija „Sveikas kaimyne“. / Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Buvo gautas ne vienas prašymas toliau organizuoti daiktų žymėjimo akcijas gyvenamosiose vietovėse.

Tokie atkaklūs buvo ir Linksmakalnio gyventojai, kartu su Linksmakalnio seniūnu Vaclovu Žvirbliu pageidavę suorganizuoti daiktų žymėjimo akciją, kol dar šiltas oras.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio Garliavos policijos nuovados pareigūnai kartu su jaunosiomis policijos rėmėjomis daiktų žymėjimo akciją Linksmakalnyje suorganizavo rugsėjo 18-ąją.

Prie seniūnijos susirinko nemažas būrys žmonių, kurie norėjo pasižymėti savo vertingus daiktus: dviračius, nešiojamuosius kompiuterius, fotoaparatus, mobiliojo ryšio telefonus. Per dvi valandas buvo pažymėta apie 50 daiktų, iš jų net 26 dviračiai.

Žmonėms buvo papasakota apie saugios kaimynystės principus, priminta, kaip reikia elgtis saugios kaimynystės nariui, aptartos kylančios problemos. Gyventojams buvo dalijami saugios kaimynystės grupių veiklos lankstinukai ir lipdukai.

Akcijos metu Garliavos J. Lukšos gimnazijos mokinei ir Linksmakalnio gyventojai buvo įteiktas Jaunųjų policijos rėmėjų pažymėjimas.

Visuomenės aktyvas ir Linksmakalnio sporto klubo atstovai nutarė ir toliau bendradarbiauti, įsitraukiant į sporto renginius ir teikiant vieni kitiems praktinę pagalbą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius