Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno serviso darbuotojų darbą sutrikdė įtartinas radinys po automobiliu, prireikė išminuotojų pagalbos

Antradienį po pietų Kaune, buvusios radijo gamyklos patalpose įsikūrusiame servise dirbantys mechanikai pastebėjo įtartiną daiktą po automobiliu. Vyrai, nenorėdami rizikuoti, apie tai pranešė policijai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Kasvykstakaune.lt nuotr.

Į įvykio vietą Savanorių prospekte atvyko remontuojamo automobilio savininkai, kurie stebėjosi, kad po jų automobiliu rasti įtartini daiktai. Netrukus įvykio vietoje pasirodė ugniagesių gelbėtojų ir greitosios pagalbos ekipažai, skelbia portalas Kasvykstakaune.lt.

„Aro“ išminuotojai, pradedant nukenksminimo darbus, autoserviso darbuotojų paprašė iš kiemo ir garažo išvaryti automobilius, kurie gali važiuoti. Po to teritorija buvo aptverta, laikinai buvo uždaryti visi praėjimai.

Nukenksminti pavojingo radinio į Savanorių prospekte įsikūrusį servisą atvyko „Aro“ išminuotojai su specialia įranga. Jie darbus vykdė apie 4 valandas, kol pasigirdo du sprogimai, kuriais buvo nukenksmintas pavojingas radinys.

„Kas vyksta Kaune“ duomenimis, po automobiliu rastas elektroninis prietaisas, ne sprogmuo. Detalės turėtų paaiškėti po tyrimo.

Kasvykstakaune.lt nuotr./Iaminuotojų robotas
Kasvykstakaune.lt nuotr./Išminuotojų robotas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius