-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaziuko mugėje vagys nesigailėjo prekeivių – pavogta piniginė su 1,5 tūkst. Lt ir puodynė su 900 Lt

Savaitgalį Vilniaus senamiestyje šurmuliavusi Kaziuko mugė baigėsi be didesnių incidentų. Viešosios tvarkos priežiūrai, Kelių eismo taisyklių laikymosi ir leistino transporto priemonių pastatymo kontrolei renginių vietose buvo skirtos papildomos policijos pajėgos. Mugės metu dirbo tiek uniformuoti, tiek ir civiliais drabužiais patruliuojantys pareigūnai, jiems talkino saugos tarnybos darbuotojai. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriuje užregistruota 16 pranešimų.
Per Kaziuko mugę žingsniavo teatralizuota eisena.
Kaziuko mugė / BFL/Tomo Urbelionio nuotr.

Kovo 2 d. 13 val. 45 min. pareigūnai sulaikė vilniečius R.G. (gim. 1978 m.) ir A.K. (gim. 1970 m.), kurie Gedimino pr., iš prekybos centre esančios parduotuvės „Batų centras“,  pavogė 359,99 Lt vertės batus, bandydami išnešti krepšyje su specialiu folijos įdėklu. Įtariamieji buvo pristatyti į policijos komisariatą.

Kovo 3 d. 18 val. 2 min. Gedimo pr., iš prekybininkų palapinės buvo pavogta palikta be priežiūros piniginė, kurioje buvo 1 500 litų.

Apie 12.00 val. Gedimino pr. buvo pastebėtas pareigūnams gerai žinomas kišenvagis M.Z. (gim. 1970 m.), kuris, atsegęs pensininkės rankinės šoninę kišenę, ištraukė piniginę. Kadangi šio nusikaltimo vietoje buvo didelė žmonių spūstis, M.Z. pavyko pasišalinti, tačiau jis pareigūnams įkliuvo kitą dieną, bandydamas nugvelbti namines dešras. M.Z. buvo pristatytas į policijos komisariatą.

Tą pačią dieną 18 val. 20 min. šalia Gedimino pr. su įkalčiais buvo sulaikytas V.R. (gim. 1978 m.), kuris iš prekeivio slapčia pavogė dvi poras pirštinių. V.R. sulaikomas pasipriešino policijos pareigūnams, todėl buvo panaudoti kovinės savigynos veiksmai. Įtariamasis pristatytas į policijos komisariatą.

Kovo 4 d. 17 val. 4 min. Gedimo pr. nuo prekystalio buvo pavogta molinė puodynė su 910 litų. Policijos pareigūnai sulaikė du įtariamus asmenis – R.M. (gimusį 1976 m.) ir R.J. (gimusį 1976 m.). Abu uždaryti į areštinę.

Gauti keli piliečių pranešimai apie dingusius dokumentus: vairuotojo pažymėjimus, banko korteles, studento pažymėjimą, asmens tapatybės korteles  ir kt.

Į policijos pareigūnus kreipėsi keli tėveliai dėl pasiklydusių mažamečių vaikų, kurie netrukus  buvo rasti ir perduoti  tėveliams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius