Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 16 /20:00

Kazlų Rūdos savivaldybėje apsivertė vilkikas su kriaušėmis, Šakių rajone – dujas gabenęs vilkikas

Marijampolės apskrities policijos pareigūnams antradienį ir trečiadienį teko rūpintis dviem apvirtusiais vilkikais. Šakių rajone apsivertė dujas gabenęs vilkikas, Kazlų Rūdos savivaldybėje – kriaušes į Vilnių vežęs sunkiasvoris.
Apvirtęs krovininis automobilis
Apvirtęs krovininis automobilis / Eglės Digrytės nuotr.

Trečiadienio rytą apie 5.27 val. Kazlų Rūdos policija gavo pranešimą, kad kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai apsivertė krovininis automobilis.

Į įvykio vietą atskubėję policijos patruliai nustatė, kad krovininį automobilį DAF XF vairavo Lenkijos Respublikos pilietis L.J.A. (gim. 1976 m.).

Įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau buvo apgadintą transporto priemonė, nulaužtas kelio ženklas.

Policijos teigimu, Lenkijos pilietis į Vilnių vežė kriaušių krovinį. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko vairuotojui nepasirinkus saugaus greičio.

Aukštyn ratais skersai vienos eismo juostos gulintis automobilis sutrikdė eismą – net įdienojus policininkams teko padėti vairuotojams aplenkti nelaimės vietą. Pavakary situacija buvo mažai pasikeitusi – transporto priemonė tebegulėjo ant kelio, todėl automobiliai, kurių didelę dalį šiame kelyje sudaro vilkikai, buvo priversti stoti ir pakaitomis apvažiuoti kliūtį.

Antradienį vilkikas apsivertė ir Šakių rajone. Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, antradienį apie 16.52 val. ugniagesiai iš policijos komisariato gavo pranešimą, kad kelio Šakiai-Jurbarkas 7 km apvirto krovininis automobilis-cisterna su dujomis.

Gelbėtojams atvykus į įvykio vietą, dujos iš cisternos nesiveržė, kuras iš vilkiko nebėgo.

Policijos pareigūnai nusprendė, kad vilkiko atvertimo darbai turi būti vykdomi šviesio paros metu. Tad vilkikas griovyje pragulėjo iki trečiadienio. Trečiadienį į įvykio vietą atvykęs galingas kranas vilkiką su cisterna pakėlė ir pastatė ant ratų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius