Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių policija: automobilyje palikę rankinę, galite rasti nemalonią staigmeną

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai š. m. birželio 9 d. pradėjo tyrimą dėl įvykio, kuomet Kėdainiuose, prie darželio, kelioms minutėms automobilyje buvo palikta rankinė, kurią, išdaužus stiklą, pasisavino ilgapirščiai.
„Audi A6“ po įsilaužimo Kėdainiuose
„Audi A6“ po įsilaužimo Kėdainiuose / Kauno VPK nuotr.

Netrukus buvo sulaikytas ir įtariamasis, Kauno miesto gyventojas (gim. 1983 m.), kuris nuomotu automobiliu atvyko į Kėdainius ir prie Mindaugo g. esančio pastato pagrobė svetimą turtą iš automobilio „Audi A6“. Iš viso buvo padaryta apie 300 eurų žala.

Tą pačią dieną sulaikę įtariamąjį, pareigūnai spėjo užkirsti kelią šio vyro kelionei į užsienį, mat su savimi jis turėjo bilietus į svečią šalį. Tyrimas buvo baigtas pagreitinto proceso tvarka, per 7 dienas, ir perduotas į Teismą. Tyrimą organizavo ir jam vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Pareigūnai ragina gyventojus net ir trumpam nepalikti savo daiktų automobiliuose ir taip nesudaryti sąlygų susivilioti ilgapirščiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius