Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 07 /17:17

Gausių paieškų pabaiga – rasta Kėdainių rajone į mokyklą išėjusi ir dingusi mergaitė

Kėdainių rajono Paežerių kaime pirmadienio rytą dingo į mokyklą išėjusi mergaitė. Užvirė gausios paieškos. Apie 17 valandą Kauno apskrities policija informavo, kad mažametė rasta netoli namų.
Dingusios mergaitės paieškos Varėnos rajone.
Dingusios mergaitės paieškos/ Asociatyvi nuotr. / Alytaus policijos nuotr.

„Dėkojame už jūsų pagalbą, nepilnametė rasta netoli gyvenamosios vietos – gyva ir sveika“, – apie 17 valandą žiniasklaidą informavo Kauno apskrities policija. „Kėdainių mugės“ duomenimis, mergaitė rasta pasislėpusi ūkiniame pastate, greta savo namų.

Kaip skelbė „Rinkos aikštė“, mergaitė išėjo iš namų į autobusų stotelę, tačiau po 5 minučių į stotelę atėjusi mergaitės draugė jos neberado.

Dingusiosios artimieji kreipėsi pagalbos į policijos pareigūnus, pradėta mergaitės paieška.

Išėjo į mokyklą

Į mokyklą mergaitė išėjo, kaip visuomet, 7 valandą ryto.

„Rinkos aikštės“ duomenimis, 11-metė penktokė Šėtos gimnazijos mokinė buvo ieškoma Pagirių miestelio apylinkėse, miškingose ir laukų teritorijose. Čia paskutinį kartą fiksuotas mergaitės telefono signalas.

Paiešką vykdė policijos pareigūnai, artimieji ir šeimos draugai.

Vilkėjo salotinės spalvos striukę

Pirmadienio popietę pranešimą apie dingusią mergaitę išplatino ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. Jie pranešė, kad intensyviai vykdo 2011 metais gimusios mažametės paiešką.

Jau popiet buvo išžvalgytos Paežerių apylinkės, paieška vykdyta ir gretimuose kaimuose.

Į įvykio vietą išskubėjo Kėdainių rajono savivaldybės viešosios tvarkos skyriaus specialistai. Taip pat artimiesiems visokeriopą pagalbą siūlė ir vicemeras Paulius Aukštikalnis, kuris taip pat atvyko į šį kaimą.

Policija patikslino nepilnametės požymius: apie 150 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, šviesių plaukų, priekinės sruogos – rožinės spalvos.

Išeidama iš namų nepilnametė vilkėjo salotinės spalvos striukę, juodos spalvos džinsines kelnes, avėjo juodos spalvos batus, su savimi turėjo juodos spalvos kuprinę.

Gimnazijos bendruomenė sukrėsta

11-metės dingimas sukrėtė ne tik Paežerių kaimo, bet ir Šėtos gimnazijos bendruomenę, rašė „Kėdainių mugė“.

„Šėtos gimnazijai vadovauju jau aštuntus metus, tokio įvykio, kad pakeliui į mokyklą pradingtų vaikas, dar nėra buvę. Apie mergaitės dingimą aš sužinojau iš savo pavaduotojos ir to paties kaimo mergaičių, su kuriomis dingusioji važiuodavo į mokyklą. Vaikai susirinkdavo autobusų stotelėje ir mokykliniu autobusu atvykdavo iki mokyklos.

Ši mergaitė mūsų gimnaziją pradėjo lankyti nuo šių metų rugsėjo. Daugiau komentuoti negaliu, nes nenoriu pakenkti tyrimui.

Galiu pasakyti tik tiek, kad sužinojęs apie mergaitės dingimą, pranešiau policijai. Dabar visi gyvename laukimu ir tikėjimu, kad viskas bus gerai“, – „Kėdainių mugei“ teigė Šėtos gimnazijos direktorius Mindaugas Danilevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius