Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių rajone nuskendo skęstančią moterį gelbėjęs vyras

Kėdainių rajono Nociūnų kaime trečiadienio vakarą įvyko tragedija. Namo kieme iškastame vandens tvenkinyje nuskendo pusamžis vyras.
Medikai vyrą bandė gaivinti, tačiau jų pastangos buvo bevaisės.
Medikai vyrą bandė gaivinti, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. / Dimitrijaus Kuprijanovo/rinkosaikste.lt nuotr.

Pirminiais duomenimis, keliolika minučių po 20 valandos tvenkinyje sumanė išsimaudyti sodybos šeimininkė. Besimaudydama moteris pradėjo skęsti. Jos pagalbos šauksmą išgirdęs vyriškis puolė ją gelbėti. Vyras šoko į vandenį ir pats pradėjo skęsti. Moteriai šiaip ne taip pavyko išsikapanoti į krantą, deja, vyriškis nugrimzdo į dugną.

Netrukus Bendrąjį pagalbos centrą pasiekė pagalbos skambutis. Paskambinęs asmuo pranešė, kad tvenkinyje skęsta vyriškis. Į įvykio vietą išskubėjo ugniagesiai gelbėtojai, greitosios pagalbos medikai, policijos pareigūnai.

Atvykę į Vandžiogalos gatvėje esančią sodybą gelbėtojai vyriškio kūno nematė. Teko nerti į vandenį, buvo vykdoma vyro paieška.

Netrukus kūnas buvo ištrauktas iš vandens. Vyriškis buvo perduotas medikams. Medikai vyrą bandė gaivinti, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Vyras buvo gaivinamas naudojant LUCAS krūtinės spaudimo sistemą.

Deja, po kurio laiko medikai vyriškui konstatavo mirtį. Kūnas buvo perduotas į įvykio vietą atvykusiems laidojimo paslaugas teikiančios įmonės darbuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius