-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių rajone padegtos visų namo butų durys

Vėlų šeštadienio vakarą pajutę dūmų kvapą iš lovų kilo visi Lančiūnavos kaime esančio daugiabučio gyventojai. Piktavaliai apie 23 val. apipylė degiu skysčiu ir padegė visų dvylikos butų duris, vienos laiptinės, trijų aukštų name Liepų alėjoje.
Padegtos durys Lančiūnavos kaime
Padegtos durys Lančiūnavos kaime / Evaldo Utyros nuotr.
Temos: 2 Durys Gaisras

Per gaisrą apdegė ir aprūko butų durys bei sienos. Pirmadienio popietę laiptinėje dar buvo jaučiamas degėsių kvapas.

Kėdainių rajono policija pradėjo tyrimą dėl svetimo turto sunaikinimo. Pirmadienį įtariamieji dar nebuvo nustatyti.

Kaip portalui kedainiunaujienos.lt pasakojo padegto daugiabučio kaimynai, nieko panašaus jų gatvėje iki šiol dar nebuvo nutikę.

Kaimynystėje gyvenantis buvęs policijos pareigūnas prisiminė, kad anksčiau šiame kaime buvo vienas nusikaltėlis, tik trumpam sugrįždavęs į namus iš įkalinimo vietų ir vėl verždavęsis kalėjiman. Ten jam esą buvo geriau gyventi.

„Kartą jis pas mane ateina ir sako: reik man vėl į kalėjimą, kažką padarysiu, bet nebijokit, daug žalos nebus. Tai tada jis nusuko kelioms vištoms galvas“, – prisiminė buvęs pareigūnas. 

Pensininkas įsitikinęs, kad šį kartą ugnimi gyventojus išgąsdino ne rimti nusikaltėliai. 

Pensininkas įsitikinęs, kad šį kartą ugnimi gyventojus išgąsdino ne rimti nusikaltėliai. Galbūt užsiėmimo neturintys jaunuoliai arba girtuokliai?

„Tame daugiabutyje gyvena labiausiai socialiai neapsaugoti žmonės, bedarbiai. Yra ir taurelės nevengiančių. Gal kuris nors kada kam užkliuvo, gal nepasisveikino ar kreivai pažiūrėjo, o gal ir kokiu butelaičiu nepasidalino“, – svarstė kaimynas.

Patys padegto daugiabučio gyventojai tikino tą šeštadienio vakarą nejuokais išsigandę, tačiau daugiau apie liepsnas laiptinėje kalbėti vengia. Kai kurie svarsto, kad neblogai būtų į laiptinės duris įtaisyti spyną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius