-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 19 /2020 08 20

Mįslingas „VW Sharan“ skrydis į tvenkinį Kėdainių rajone: nuriedėjęs automobilis sužalojo žvejojusį šešiametį vaiką

Vėlų antradienio vakarą pranešta apie į tvenkinį Kėdainių rajono Angirių kaime įvažiavusį „VW Sharan“. Moteris teigė, kad nelaimė nutiko jai važiuojant atbulomis. Tačiau vėliau istorija pakrypo mįslinga linkme. Trečiadienio rytą su ugniagesiais gelbėtojais susisiekusi policija informavo apie ligoninėje atsidūrusį žmogų. Paaiškėjo, kad riedėdamas automobilis kliudė žvejojusį vaiką.
Vairuotojai važiuojant atbulomis, Kėdainių rajone „VW Sharan“ atsidūrė tvenkinyje
Buvo teigiama, kad vairuotojai važiuojant atbulomis, jos „VW Sharan“ atsidūrė tvenkinyje. Tačiau įvykis išlieka miglotas. / Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos nuotr.

Kaip trečiadienio rytą pateiktoje paros įvykių suvestinėje informavo Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, rugpjūčio 18 dieną 22.03 valandą moteris pranešė, kad prieš valandą važiuodama atbuline eiga įvažiavo į Angirių tvenkinį Kėdainių rajone. Pranešėja patikino, kad automobilis „VW Sharan“ nugarmėjo į dugną.

Į vietą atvykus ugniagesiams gelbėtojams, automobilio vandenyje nebuvo matyti. Mašina buvo nuskendusi 7-10 m gylyje, žmonių viduje nebuvo. Teršalų ant vandens paviršiaus taip pat neaptikta.

Ugniagesiai gelbėtojai pabudėjo, kol į įvykio vietą – prie Angirių tvenkinio – atvyko policijos pareigūnai.

Tačiau trečiadienio rytą istorija pakrypo mįslinga linkme. Apie 8 valandą ugniagesiai gelbėtojai sulaukė policijos pranešimo. Pranešta, kad į pareigūnus kreipėsi medikai, informavę apie skendusį automobilį ir ligoninėje atsidūrusį su šiuo įvykiu susijusį žmogų.

Policija prašė ugniagesių gelbėtojų atlikti su narais žvalgybą įvykio vietoje – išsiaiškinti, ar nėra tvenkinyje nuskendusių žmonių.

„VW Sharan“ iš vandens buvo ištrauktas trečiadienio rytą. Jis rastas 7 metrų gylyje 30 metrų nuo kranto. Nukentėjusiųjų neaptikta, teršalų į vandenį neišsiliejo.

Papildyta rugpjūčio 20 dieną 09.33 valandą. Kokia tiksliai istorija susiklostė, kas tas asmuo, gulintis ligoninėje, kodėl prireikė atlikti kitų asmenų paiešką, Kauno apskrities policija trečiadienį 15min dar nepaaiškino. Rugpjūčio 20 dienos rytą gautas trumpas komentaras: rugpjūčio 18 dieną apie 19.30 valandą Kėdainių rajono Angirių kaime ant vandens telkinio kranto, nuokalnėje, vyras, gimęs 1985 metais, paliko stovėti automobilį „VW Sharan“, kuris pradėjo riedėti ir nuriedėjęs į vandens telkinį nuskendo. Apie partrenktą žmogų neužsiminta.

Tačiau Lietuvos kelių policijos tarnyba atskleidė daugiau šio įvykio detalių. Pasirodo, riedėdamas į tvenkinį, automobilis dar kliudė vaiką. Būtent jis ir atsidūrė ligoninėje.

Kaip rugpjūčio 19 dieną skelbė Lietuvos kelių policijos tarnyba, rugpjūčio 18 dieną apie 19.30 valandą, lyjant, Kėdainių rajone, Angirių kaime, 35-erių metų vyras paliko stovėti automobilį „VW Sharan“, nepasirūpinęs, kad jis savaime nepradėtų judėti. Pradėjęs riedėti automobilis kliudė vaiką, 6-erių metų berniukas paguldytas į ligoninę.

Vėliau Kauno apskrities policija 15min patikslino, kad į gydymo įstaigą Kėdainiuose išties buvo pristatytas nepilnametis, gimęs 2014 metais, kurį, pirminiais duomenimis, žvejojant kliudė riedantis automobilis.

„VW Sharan“ automobilio savininkas, policijos žiniomis, buvo blaivus. Abu eismo įvykyje dalyvavę asmenys – iš to paties kaimo.

Kodėl tuomet moteris pranešėja iš pradžių tikino, kad automobilis atsidūrė tvenkinyje jai važiuojant juo atbulomis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius