-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainiuose per mėnesį 12 automobilių apvogęs vyras kalėjime praleis beveik 3 metus

Kauno apylinkės teismo Jonavos rūmuose paskelbtas nuosprendis 27-erių kėdainiškiui Žydrūnui Magylai, kuris buvo kaltinamas per mėnesį Kėdainiuose apvogęs 12 automobilių, įgijęs psichotropinių medžiagų ir pagrobęs dokumentus. Jam paskirta subendrinta dvejų metų ir dešimties mėnesių laisvės atėmimo bausmė.
Automobilio vagystė
Automobilio vagystė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Bylos duomenimis, Ž.Magyla vagystes Kėdainiuose iš automobilių vykdė nuo 2018 m. lapkričio 8 d. iki 2018 m. gruodžio 4 d. Pagrobto turto vertė iš vienos transporto priemonės svyruoja nuo 70 Eur iki 5 076,56 Eur.

Kadangi Ž.Magyla savo kaltę dėl padarytų nusikaltimų pripažino ir gailėjosi, todėl tai buvo pripažinta atsakomybę lengvinančia aplinkybe, o sunkinančia aplinkybe, kad jis nusikaltimus padarė būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, rašoma teismo pranešime spaudai.

Teismas, įvertinęs byloje surinktus įrodymus, konstatavo, kad kaltinamasis veikė tiesiogine tyčia, nes suvokė savo atliekamų veiksmų neteisėtumą, nusikalstamas pasekmes ir jų siekė.

Teismas, skirdamas Ž.Magylai bausmę, atsižvelgė į tai, kad jis ne pirmą kartą pažeidžia įstatymus. Praeityje penkis kartus teistas, baustas administracine tvarka, padarė net keturiolika nusikalstamų veikų, todėl jam skirta reali laisvės atėmimo bausmė.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo dienos gali būti skundžiamas Kauno apygardos teismui per Kauno apylinkės teismo Jonavos rūmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius