-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 07 /15:41

Kelią Vilnius–Kaunas po vilkikų avarijos blokavo ugnies siena

Pirmadienio popietę kelyje Vilnius–Kaunas po susidūrimo užsidegė du vilkikai. Eismas atnaujintas tik po 2 valandų nuo įvykio.
Vilkikų avarija greitkelyje
Vilkikų avarija greitkelyje / 15min skaitytojo Justo nuotr.

13.10 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas apie tai, kad Lentvario seniūnijoje, ties Rykantų kaimu, autostrados Vilnius–Kaunas 26 km, dega du krovininiai automobiliai.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

VIDEO: Pirmadienio popietę kelyje Vilnius–Kaunas po susidūrimo užsidegė du vilkikai
VIDEO: Kelyje Vilnius–Kaunas susidūrę vilkikai užsiliepsnojo

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė 15min redakciją informavo, kad 13.35 val. gaisras buvo lokalizuotas.

Degantys vilkikai ir jų krovinių nuolaužos avarijos vietoje visiškai blokavo automobilių eismą Kauno kryptimi. Greta įvykio vietos stovi dar vienas vilkikas aplamdyta priekaba. Avarijos aplinkybes aiškinasi policija.

Kaip informavo Policijos departamentas, po avarijos du žmonės išvežti apžiūrai į ligoninę. Susidarė spūstys. Įvykio vietoje dirbantys pareigūnai transporto eismą, važiuojantį iš Vilniaus pusės, nukreipia per Rykantus.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistai pateikė papildomą informaciją apie įvykį – į avariją pateko trys MAN vilkikai su puspriekabėmis. Du iš jų suniokoti visiškai, o trečiasis liko sveikas, tik apgadinta puspriekabė (nuplėštas tentas ir išbyrėjusi dalis saldainių krovinio).

VIDEO: Kelyje Kaunas – Vilnius užsidegė vilkikai

Vieno iš suniokotų sunkvežimių vairuotojas išvežtas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

Vietoje dirbo ir kelininkai, kurie artimiausiu metu planavo atidaryti vieną juostą į Kauną priešingos krypties eismo juostoje.

15min fotoreporteris Julius Kalinskas iš įvykio vietos informavo, kad 15.12 val. viena eismo juosta (pirmoji) fiziškai jau buvo atlaisvinta. Nors ir sunkiai, traktorius sudegusius sunkvežimius nutempė į antrąją juostą, kuo arčiau skiriamosios. Po keturių minučių, 15.16 val., pareigūnai jau leido ten važiuoti.

Eismas iš Kauno į Vilnių vyksta įprastine tvarka. Vairuotojai prašomi pagal galimybes rinktis kitą maršrutą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius