Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policija nebeskelbia kasdienės avaringumo statistikos, tik vardija pavienius įvykius

Daug metų, sistemingai, beveik kiekvieną dieną visuomenei skelbta informacija apie avaringumo rodiklius keliuose pastarosiomis dienomis tapo nežinoma. Lietuvos kelių policijos tarnyba neviešina, kiek, pavyzdžiui, per parą eismo įvykiuose buvo sužeista žmonių arba fiksuota susidūrimų su laukiniais gyvūnaus, o skelbia tik lakoniškus pavienių įvykių aprašymus.
Penktadienio LKTP ir Vilniaus policijos jungtinis reidas
Policija / 15min / Dainiaus Cuberos nuotr.

10.50 val. Naujoje Akmenėje, Respublikos gatvėje, automobilio „Renault Megane Scenic“ vairuotojas (75 m), pirminiais duomenimis, išvažiuodamas iš žiedinės sankryžos, nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusios pėsčiosios (82 m) ir ją kliudė. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčioji.

11.25 val. Rokiškyje, Panevėžio gatvėje, automobilio „VW Sharan“ vairuotoja (76 m), pirminiais duomenimis, nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusio pėsčiojo ir jį kliudė. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis (74 m).

13.10 val. Kretingos rajone, Padvarių kaime, Salantų gatvėje, automobilio „Peugeot 307“ vairuotojas (22 m), pirminiais duomenimis, nepraleido staigiai į pėsčiųjų perėją išbėgusio nepilnamečio ir jį kliudė. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis (10 m).

15.20 val. Kelmės rajone, rajoniniame kelyje Nr. 2105 Tytuvėnai–Pakapė–Šiauliai (2,75 km), automobilio „Audi A3“ vairuotojas (22 m), susidūrė su į kelią išbėgusia stirna. Po susidūrimo automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas, kartu važiavęs keleivis sužeistas (29 m).

16.32 val. Vilniuje, Galvės gatvėje, automobilio „Opel Meriva“ vairuotojas, atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Opel Meriva-A“. Automobilio „Opel Meriva“ vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino. Eismo įvykio metu buvo sužeisti automobilio „Opel Meriva-A“ vairuotojas (53 m) ir kartu važiavusi keleivė (51 m).

19.17 val. Raseinių rajone, rajoninio kelio Nr. 3504 Ariogala–Betygala–Šiluva (5,78 km), automobilio „VW Passat“ vairuotojas (45 m), susidūrė su į kelią išbėgusia karve. Eismo įvykio metu buvo sužeisti automobilio vairuotojas ir kartu važiavęs keleivis (44 m).

Vasario 25-ąją Lietuvos kelių policijos tarnyba dėl nežinomų priežasčių neplatino aktualios paros įvykių suvestines, apie jokias technines ar kitokias kliūtis tai padaryti irgi nebuvo pranešta. Tačiau vasario 26-ąją dviejų dienų senumo lakonišką informaciją LKPT interneto svetainėje jau galima rasti.

Skelbiama, kad vasario 24 d. apie 10.00 val. Pasvalio rajone, krašto kelyje Nr. 209 Joniškis–Žeimelis–Pasvalys (61,03 km), automobilio „VW Golf“ vairuotojas (22 m.), nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą susidūrė su greitosios pagalbos automobiliu „VW Transporter“. Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Golfo“ vairuotojas. Greitosios pagalbos automobiliu „VW Transporter“ vežamas keleivis (86 m.) buvo sužeistas.

20.10 val. Vilniuje, Laisvės prospekto ir Rygos gatvių sankryžoje, automobilio „BMW X3 X DRIVE 3.0 D“ vairuotojas (52 m.), nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusio pėsčiojo ir jį kliudė. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis (28 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius