-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policija per parą fiksavo vos 3 rimtesnes avarijas, dvi iš kurių – Kaune

Kovo 25 d., ketvirtadienį, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, 3-uose eismo įvykiuose sužeisti 4 žmonės (vairuotojai ir keleivis). Visi eismo įvykiai įvyko esant sausai kelio dangai. Viename įvykyje nukentėjo 2 eismo dalyviai. Pirminiais duomenimis, Kaune fiksuoti 2 įvykiai.
Įvykio vietoje Vilkaviškio rajone, kelyje Vilkaviškis–Gražiškiai
Įvykio vietoje Vilkaviškio rajone, kelyje Vilkaviškis–Gražiškiai / LKPT nuotr.

Prieš vidurdienį, Kaune, Marijampolės plento ir Raudonojo Kryžiaus gatvės sankryžoje, krovininis automobilis „Fiat Ducato“ (iki 3,5 t), vairuojamas 30 metų Baltarusijos Respublikos piliečio, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Opel“ markės automobilio ir su juo susidūrė. Nukentėjo lengvojo automobilio 57 metų vairuotoja.

Prieš šeštą vakaro, Kaune, V.Krėvės prospekte, neblaivaus (1,49 promilės), neturinčio teisės vairuoti 34 metų vyro vairuojamas automobilis „BMW X3“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį „VW Golf“. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežta „Golfą“ vairavusi 21 metų mergina.

Po vidurdienio, Vilkaviškio rajone, kelyje Vilkaviškis–Gražiškiai, vairuojamo automobilio „Audi A6“ nesuvaldė 20 metų vaikinas. Tiesioje įkalnėje „Audi“ nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę ir atsitrenkė į medį. Nukentėjo vairuotojas ir 19 metų keleivė.

Pirminiais duomenimis, per parą nutiko iš viso 36 eismo eismo įvykiai, dėl neblaivių vairuotojų kaltės – 2 (Kaune ir Kauno r., Virbališkių k.).

Transporto priemonių susidūrimų su į kelią įbėgusiais gyvūnais – 8 atvejai (Utenoje ir Alytaus, Klaipėdos, Kretingos (magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga), Prienų (magistraliniame kelyje A16 Vilnius–Prienai–Marijampolė), Trakų, Utenos (2) rajonuose).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius