Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijos tarnyba patvirtina: pareigūną pražudė pavojingai lenkęs „Mercedes“ vairuotojas

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, sausio 24 d., šalies keliuose įvyko 8 eismo įvykiai, vieno tragiško eismo įvykio metu žuvo policijos patrulinį automobilį vairavęs 34 m. policijos pareigūnas. Praėjusios paros eismo įvykių metu buvo sužeista 10 žmonių.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje: po susidūrimo „Mercedes-Benz Sprinter“ taip ir liko priešpriešinėje juostoje, o tarnybinis automobilis nulėkė į šalikelę. / 15min nuotr.

Per parą policijoje buvo užregistruoti 35 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo. Pareigūnai pradėjo 5 ikiteisminius tyrimus dėl galimų vairuotojų nusikalstamų veikų – vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai girtumas buvo didesnis, nei 1,5 prom.

Eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

Sausio 24 d. apie 13 val. 56 min. Pagėgių sav., kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda 149-ajame km, automobilis „Mercedes-Benz Sprinter“, vairuojamas 50 m. vyro, esant šlapiai kelio dangai, lenkė sunkvežimį, sustojusį praleisti su įjungtais švyturėliais ir garsiniu signalu priešpriešiais atvažiuojančių pareigūnų. Lenkimo metu „Mercedes-Benz Sprinter“ įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su tarnybiniu automobiliu „Škoda Yeti“, vairuojamu tarnybos metu uniformuoto Tauragės apskr. VPK Pagėgių PK vyriausiojo patrulio.

34 m. policijos pareigūnas eismo įvykio metu žuvo. Kartu važiavęs to paties PK tyrėjas ir „Mercedes“ vairuotojas buvo sužeisti ir dėl žalojimų paguldyti į ligoninę.

15min nuotr./Avarijos metu žuvęs pareigūnas Tomas Srugys
15min nuotr./Avarijos metu žuvęs pareigūnas Tomas Srūgys

7.35 val., Panevėžyje, pėsčiųjų perėjoje, esančioje už S.Kerbedžio – Nevėžio g. sankryžos, 52 m. moteris, vairuodama automobilį „Renault Megane Scenic“, važiuodama antra esimo juosta, nesustojo prieš pėsčiųjų perėja, kai į ją buvo įžengusi pėsčioji ir ją partrenkė. Sužeista 50-metė pėsčioji buvo išvežta į Panevėžio ligoninę.

11.14 val., gautas pranešimas, kad Panevėžyje, Nemuno g., 46 m. vyras, vairuodamas automobilį „Škoda Octavia“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesilaikė saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiavusį ir prieš pėsčiųjų perėją stabdžiusį automobilį „Audi 80 Avant“, kurį vairavo 34 m. vyras. Pastarasis dėl patirtų sužalojimų buvo išvežtas į Panevėžio ligoninę.

11.26 val. Vilniuje, Žirgo g. 76 m. vyras, vairuodamas automobilį „VW Passat“, įvažiavo į sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui ir susidūrė su kertamu keliu važiavusiu automobiliu „Audi“, vairuojamu 41 m. moters. Ši vairuotoja buvo pristatyta į ligoninę, jai nustatytas kojos lūžis.

18.15 val., Mažeikiuose, Sedos g, 46 m. vyro vairuojamas automobilis „Opel Astra“, nereguliuojamojoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė 45 m. pėsčiąją.

19.18 val. Panevėžyje, Projektuotojų g. – Kniaudiškių g. sankryžoje, reguliuojamoje šviesoforu, automobilis „Subaru Legacy“, kurį vairavo 40 m. vyras, įvažiavo į sankryžą degant žaliam šviesoforo signalui, nepastebėjo iš kairės, degant draudžiamam šviesoforo signalui ėjusio 38 m. pėsčiojo ir jį kliudė. Dėl čiurnos lūžimo vyras gydomas ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius