Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keliuose ant šono gulė mašinos, motociklai, vilkikai, o dabar – ir traktorius

Trakų rajone sulaikyti du traktorininkai, kuriems nustatytas sunkus girtumas, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariate per savaitę pradėti net du ikiteisminiai tyrimai dėl neblaivių vairuotojų, kurie vairavo traktorius.

Liepos 14 d. apie 13 val. 30 min. Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai gavo pranešimą, kad Aukštadvario seniūnijoje, Totoriškių kaime, ką tik ant šono apsivertė keliuku važiavęs traktorius. Skubiai atvykę į įvykio vietą pareigūnai pastebėjo apsivertusį traktorių MTZ-80 ir šalia besiblaškantį, akivaizdžiai neblaivų, vyriškį.

Vilniaus VPK nuotr./Neblaivaus vairuotojo traktorius
Vilniaus VPK nuotr./Neblaivaus vairuotojo traktorius

41 metų vyras sužalojimų išvengė. Jis paaiškino, kad tai jo traktorius ir jį vairuodamas nesuvaldė ir apsivertė.

Taip pat prisipažino iš ryto vartojęs degtinę, o vėliau alų. Alkotesteris parodė pirmu pūtimu – 2,71 promilės alkoholio, o antru – 2,61 promilės alkoholio. Iš karto buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, kadangi alkoholio koncentracija viršijo 1,51 promilės.

Liepos 20 d. apie 17 val. 40 min. Trakų mieste, Aukštadvario gatvėje esančioje aikštelėje šalia prekybos centro, Trakų policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai sulaikė 56 metų vyriškį, kuris pavojingai manevruodamas vairavo traktorių MTZ-550.

Buvo patikrintas vairuotojo blaivumas. Du pūtimai į alkotesterį parodė 3,3 ir 3,34 promilės alkoholio, o tai yra sunkus girtumas.

Vilniaus VPK nuotr./Neblaivaus vairuotojo traktorius
Vilniaus VPK nuotr./Neblaivaus vairuotojo traktorius

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vairuotojas buvo nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo. Jis paaiškino, kad prieš pora valandų vartojo alkoholinius gėrimus, o dabar važiavo į prekybos centrą apsipirkti.

Abi transporto priemonės buvo priverstinai išvežtos į saugojimo aikštelę, jos gali būti konfiskuotos. Įtariamiesiems taip pat gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų ir ilgi nevairavimo metai.

Šią savaitę 15min skelbė itin daug pranešimų apie virtusias transporto priemones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius