-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelmės policininkai išgelbėjo 5 asmenų šeimą nė neišlipę iš tarnybinio automobilio

Policijos vadovas sako, kad gyvybiškai svarbūs tarnybinio automobilio komponentai yra keturi varomi ratai ir automatinė pavarų dėžė. Tačiau kartais svarbiausias yra paprasčiausias garsinis signalas. Nekalbant apie pareigūnų profesionalumą ir žmogiškumą.
Išgelbėta šeima kartu su pareigūnais Ieva Baškyte ir Mantvydu Stoniu.
Išgelbėta kelmiškių šeima kartu su pareigūnais Ieva Baškyte ir Mantvydu Stoniu. / Kelmės r. PK nuotr.

Kelmės rajone pasiklydusiai šeimai kelią rasti padėjo policijos automobilio garsai.

Gegužės 20-osios vakarą, šeimai besigrožint Kelmės rajone esančio Juodlės ežero apylinkėmis, netikėtai prireikė policijos pagalbos. Keliaudami Juodlės pažintiniu taku, trijų suaugusiųjų ir dviejų vaikų kompanija nuklydo nuo kurso ir pradėjo klaidžioti laukymėmis, nerasdami kelio atgal. Baimindamiesi dėl savo saugumo, jie suskubo kviestis pagalbos.

Gavus pranešimą apie pasiklydusius gyventojus, jų ieškoti išvyko Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kelmės rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai Ieva Baškytė ir Mantvydas Stonys. Palaikydami ryšį telefonu bei pasitelkę tarnybinio automobilio garso signalą, pareigūnai asmenis bandė nukreipti teisinga linkme.

Automobiliu, o vėliau, tiesa, ir pėsčiomis judėdami aplinkinėmis apylinkėmis, pareigūnai pasiekė tikslo – šeima buvo rasta, pasakojama Telšių apskrities VPK Komunikacijos grupės vyriausiosios specialistės Aušros Blaževičienės ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Dėkodami už pagalbą ir džiaugdamiesi, jog nakties neprireiks praleisti lauke, šeimos nariai pareigūnams negailėjo padėkos žodžių: „Ačiū už pagalbą pasiklydus miške, jei ne jūsų sirenų garsai, tai nebūtume radę kelio atgal, nes visai į kitą pusę keliavom. Stiprybės jums ir kuo daugiau istorijų su gera pabaiga“, – rašė Jolita Narkevičienė iš Šiaulių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius