Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelmės rajone pareigūnai konfiskavo 70 litrų naminės degtinės

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelmės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, pagal turimą informaciją apie galimą naminės degtinės gabenimą ir realizavimą, 2011 m. rugpjūčio 5 d., apie 8.40 val., Kelmės r., Pakražančio sen., Adomaičių k. ribose, sustabdė automobilį „Audi A6“.
Naminės degtinės gamyba.
Naminės degtinės gamyba. / Policijos departamento nuotr.

Jį vairavo Plungės miesto gyventojas R.L. (gim. 1963 m).

Apžiūrint automobilį, įtarimą sukėlė šio automobilio bagažinė, kuri atrodė mažesnė nei įprasta, todėl automobilis buvo pristatytas į Kelmės r. policijos komisariatą. Apžiūros metu automobilyje aptikta slėptuvė, kuri buvo įrengta tarp galinių automobilio sėdynių atlošų. Slėptuvėje pareigūnai rado 31 plastikinę talpą su 58 litrais skaidraus skysčio, turinčio specifinį namų gamybos degtinės kvapą.      

Dėl nusikaltimo, numatyto LR BK 201 str. 2 d, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Aiškinantis naminės degtinės patekimo į Kelmės rajoną aplinkybes, tą pačią dieną Plungės r., Tverų sen., Taukolydžių k. gyventojos namuose buvo rasta ir paimta apie 12 litrų skaidraus skysčio, turinčio specifinį namų gamybos degtinės kvapą. Šalia esančiame miške rasta ir spirito varykla – aparatai namų gamybos degtinei gaminti, ir apie 800 litrų rudos spalvos skysčio, turinčio specifinį degtinės raugalo kvapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius