Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 24 /2017 12 25

Kelmės rajone Kūčių pavakarę – tragiška avarija

Gruodžio 24 d. apie 16 val. 30 min. Kelmės r., ties Laugalio kaimu, susidūrė du priešpriešiais važiavę automobiliai. Per eismo įvykį sužaloti trys asmenys, kurie pristatyti į ligoninę.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Telšiu apskr. VPK nuotr.

Kaip sekmadienį praneša Policijos departamento budėtojas, apie 18 val. 45 min. vieno automobilio keleivė ligoninėje mirė.

Avarija įvyko, kai automobilis „Volvo S60“ vairuojamas vyro (g. 1988 m.), kirsdamas ištisinę eismo liniją, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančiu automobiliu „Opel Astra“ kurį vairavo vyras (g. 1959 m.).

Telšiu apskr. VPK nuotr./Įvykio vietoje
Telšiu apskr. VPK nuotr./Įvykio vietoje

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Opel Astra“ keleivė (gimusi 1964 m.), kuri eismo įvykio vietoje buvo gaivinama, tačiau medikai konstatavo jos mirtį.

Tos pačios transporto priemonės vairuotojas dėl daugybinių kūno sužalojimų pristatytas ir paguldytas į Kelmės ligoninę. Automobilio „Volvo“ vairuotojas ir keleivė (gimusi 1994 m.) sužalojimų nepatyrė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius