Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelto keleiviai pūtė į alkoholio matuoklius

Ketvirtadienį Klaipėdos Kelių policijos biuro pareigūnai, bendradarbiaudami su Jūrų uosto policija, surengė tikslinę prevencinę priemonę Tarptautinėje jūrų perkėloje ir patikrino keleiviniu keltu iš Karlshamno (Švedijos) grįžusių transporto priemonių vairuotojų blaivumą.
Pareigūnams įkliuvo keturi neblaivūs vairuotojai, grįžę keltu is Švedijos.
Pareigūnams įkliuvo keturi neblaivūs vairuotojai, grįžę keltu is Švedijos. / Klaipėdos AVPK nuotr.

Klaipėdos AVPK duomenimis, per dvi valandas buvo patikrintos 155 transporto priemonės ir nustatyta, kad 4 vairuotojai transporto priemones vairavo neblaivūs. Dar 6-iems vairuotojams buvo nustatytas alkoholio vartojimo faktas, bet jie esą neviršijo įstatymo leistinos ribos.

Per artėjantį savaitgalį policijos pareigūnai taip pat vykdys prevencines priemones apskrities keliuose ir miestuose, skirdami dėmesį vairuotojų blaivumui, apsvaigimui nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų patikrinti, saugos diržų naudojimui, ir stebės motociklų, mopedų, dviračių vairuotojų elgesį kelyje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius