Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 15 /15:59

Kelyje Gargždai–Vėžaičiai nesuvaldytas automobilis rėžėsi į medį, nukentėjo vairuotojas

Mažiausiai vienas žmogus buvo sužalotas šeštadienį po pietų nesuvaldytam automobiliui įsirėžus į medį. Kito automobilio vairuotojas, vengdamas susidūrimo su avariją patyrusia mašina, nuskriejo į griovį. Po kiek laiko ties avarijos vieta į medį trenkėsi dar vienas automobilis.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Pirminiais duomenimis, automobilį „Ford Focus“ vairavęs vyras (gim. 1951 m.) kelyje Gargždai–Vėžaičiai galėjo nepasirinkti saugaus greičio, nesuvaldė mašinos ir nuslydęs nuo kelio rėžėsi į medį. Automobilis į medį trenkėsi vairuotojo durelėmis.

Rolando Žalgevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Rolando Žalgevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Po smūgio automobilio vairuotojas liko įkalintas sudaužytoje mašinoje. Jį išvadavo ugniagesiai gelbėtojai. Vyriškis nuvežtas į ligoninę. Kartu važiavęs keleivis iš sudaužytos mašinos sugebėjo išlipti pats.

Ši avarija sukėlė dar vieną eismo įvykį. Klevo lapu pažymėtą automobilį „Mazda“ vairavęs vaikinas, pamatęs avariją, bandė sustabdyti savo transporto priemonę, kad neatsitrenktų į jau sudaužytą mašiną. Tačiau jaunuolis nesuvaldė automobilio ir šis nuslydo į griovį.

Per šį incidentą niekas nenukentėjo.

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Rolando Žalgevičiaus nuotr./Į medį atsitrenkęs automobilis „Citroen“
Rolando Žalgevičiaus nuotr./Į medį atsitrenkęs automobilis „Citroen“

Vairavimo sąlygos Lietuvoje šeštadienį yra ypač sudėtingos. Vietomis ant kelių pripustyta sniego liežuvių. Vairuotojai turi būti ypač atidūs.

Papildyta 15.59 val.: Tvarkant avarijos vietą ir policijai pristabdžius eismą, kad techninės pagalbos sunkvežimiai galėtų iš griovio ištraukti avarijas patyrusius automobilius, visai greta įvykio vietos medį rėžėsi ir automobilis „Citroen“, kurio vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės visai šalia stovinčių automobilių kolonos.

Per šį incidentą žmonės nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius