Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 25 /2018 11 26

Kelyje Kaunas–Prienai girto vairuotojo kaktomuša

Sekmadienį kelyje Kaunas–Prienai susidūrė du automobiliai. Avarijos metu sužalotas žmogus, vienas vairuotojas vairavo neblaivus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie 18 valandą, keli kilometrai už Prienų Kauno kryptimi, susidūrė „Ford“ ir „Volkwagen“ markių automobiliai. Siaurame kelyje automobiliai susitrenkė kaktomuša.

Į vietą atvykę medikai į gydymo įstaigą išvežė vieną vairuotoją. Kitą vairuotoją išsivežė pareigūnai, jam nustatytas girtumas.

Pasak įvykio vietoje dirbusios policijos tyrėjos, daugiau duomenų apie avarijos aplinkybes ar tai kiek įpūtė neblaivus vairuotojas ji atskleisti negali dėl ką tik įvykusio įvykio ir pradėto ikiteisminio tyrimo. Tačiau pripažino, kad sužalojimus patyrė blaivusis vairuotojas.

Greitis šioje kelio atkarpoje ribojamas iki 70 kilometrų per valandą, taip pat draudžiama lenkti kitus automobilius. Iš karto po įvykio kelyje pradėjo formuotis automobilių spūstis. Policijos pareigūnai reguliuoja eismą.

Avarijos metu krito lengva dulksna.

Vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis

Kaip skelbia Alytaus policijos įvykių suvestinė, kelyje Kaunas-Prienai-Alytus 29 km, Prienų r., Strielčių k., eismo įvykio metu, susidūrė automobilis „Ford Focus“, vairuojamas moters (g. 1992 m.) ir automobilis „VW Caddy“, vairuojamas neblaivaus (2.72 prom. alkoholio) vyro (g. 1983 m.). Eismo įvykio metu nukentėjo „Ford Focus“ vairuotoja, pirminiais duomenimis, jai nustatyta dešinės rankos trauma. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius