Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivūs prie vairo: šeštadienio „herojus“ – 3,13 promilės įpūtęs radviliškietis

Šeštadienį pareigūnai prie vairo sustabdė neblaivius vairuotojus, ne vienam jų naktį teko praleisti areštinėje.
Reido akimirka
Reido akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Šeštadienio naktį, apie 2.29 val. Vilniuje, Katedros aikštėje, patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Toyota“ , kurio 24-erių metų vairuotojas buvo apsvaigęs nuo alkoholio, jam nustatytas 1.76 promilės girtumas. Jaunuolis sulaikytas ir uždarytas į areštinę

Šeštadienio ankstų rytą, apie 6.05 val. Vilniuje. Subačiaus gatvėje patikrinimui buvo sustabdytas motoroleris „Peugeot“, kurio 22-ejų vairuotojas buvo apsvaigęs nuo alkoholio. Jaunuoliui nustatytas 2.34 promilės girtumas, tad jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Šeštadienio paryčiais, apie 4.40 val., Alytaus rajone buvo sustabdytas automobilis „Honda“, kurį vairavo neblaivus ir teisės vairuoti neturintis 24-erių alytiškis. Jam nustatytas 1.68 promilės girtumas. Vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą, girtumui nustatyti ir kraujo mėginiui paimti. Vaikinas sulaikytas, patalpintas į Alytaus apskrities policijos areštinę.

Šeštadienio vakarą, apie 19.45 val. Alytuje sulaikytas 51-erių vyras, kuris vairavo automobilį „Ford Mondeo“ būdamas neblaivus. Jam nustatytas 2,97 promilių girtumas. Vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą, girtumui nustatyti ir kraujo mėginiui paimti. Taip pat sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Radviliškio rajone, Raudondvario kaime šeštadienio vakarą, apie 17.45 val. neblaivus (3,13 prom.) 41-erių vyras vairavo automobilį „Peugeot 306“. Radviliškio ligoninėje paimtas vairuotojo kraujo mėginys. Automobilis nuvežtas į saugojimo aikštelę. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius