Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 04 /10:25

Kelyje Pagėgiai–Mikytai po „Audi“ smūgio griovyje atsidūrė „Opel“: nukentėjo 3 žmonės

Antradienį ryte kelyje Pagėgiai–Mikytai nuo kelio nulėkė „Opel“, į kurį rėžėsi ta pačia kryptimi didžiuliu greičiu skriejęs „Audi“. Ugniagesių ir medikų pagalbos prireikė 3 griovyje atsidūrusiems žmonėms, kurie negalėjo ištrūkti iš automobilio.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Kaip 15min informavo Bendrasis pagalbos centras, antradienį, 8 val. 16 min. bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad po eismo įvykio kelyje Pagėgiai–Mikytai buvo prispaustas žmogus.

Iškart po pranešimo į įvykio vietą buvo išsiųstos Tauragės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Pagėgių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos bei Kauno apskrities greitosios pagalbos medikams.

Atvykę į avarijos vietą ugniagesiai suprato, jog situacija kiek mažiau rimta nei pasirodė iš pradžių – po susidūrimo neatsidarė automobilio „Opel“ durelės, prispaustų žmonių nebuvo.

Tiesa, viduje buvusiems dviem keleiviams ir vairuotojui vis dėlto prireikė medikų pagalbos. Dėl įvairių sužalojimų jie buvo išvežti į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykį sukėlė prie „Audi A8“ vairo sėdėjęs 25 metų jaunuolis.

Avarijos liudininkams jis aiškino, jog neįvertino ta pačia kryptimi važiavusio „Opel Zafira“ greičio ir rėžėsi į automobilio galą. Nuo smūgio pastarasis tapo nekontroliuojamas ir įlėkė į griovį.

Policijos pareigūnai aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius