-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje sunegalavusi jurbarkietė skubiai medikams pristatyta policijos automobiliu

Policijos departamentas praneša, kad pareigūnų pagalbos prireikė solidaus amžiaus jurbarkietei. Tauragės rajone šalikelėje sustojusiame automobilyje 68 metų moteriai stipriai suspaudė širdį, jai pasidarė bloga. Tačiau jau netrukus jai į pagalbą suskubo pro šalį važiuojantys Tauragės policijos patruliai.
Kelyje sunegalavusi jurbarkietė skubiai medikams pristatyta policijos automobiliu
Kelyje sunegalavusi jurbarkietė skubiai medikams pristatyta policijos automobiliu / Policijos nuotr.

Trečiadienio pavakare Tauragės rajono, Baltrušaičių kaimo pareigūnai, lyg nujausdami, sustojo prie pakelėje stovėjusio automobilio „Opel Vectra“ su įjungtu avariniu signalu. Pareigūnai paklausė automobilio vairuotojo, ar kas nutiko. Šis pasakė, kad jo žmonai pasidarė negera ir laukiąs, kol atvažiuos greitoji medicinos pagalba.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnas Marius Vaičiūnas ir Lietuvos policijos mokyklos praktikantas Tomas Daukšys pastebėjo, kad moteriai išties blogai – ji skundėsi stipriu širdies skausmu. Pareigūnai suprato, kad kiekviena minutė yra svarbi ir nedelsdami moterį įsisodino į tarnybinį automobilį bei, spausdami greičio pedalą, nugabeno ją į ligoninę.

Atvykę į gydymo įstaigą, pareigūnai 68 metų Jurbarko rajono gyventoją palydėjo į vidų, kur jai buvo suteikta pirmoji pagalba. Laimei, rimtų pasekmių išvengta. Po apžiūros moteris išsiųsta pas savo šeimos gydytoją.

VIDEO: Kelyje sunegalavusi jurbarkietė skubiai medikams pristatyta policijos automobiliu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius