Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje Tauragė–Kryžkalnis vertėsi sunkvežimis, ryte daugelyje ruožų buvo labai slidu

Ankstyvą antradienio rytą, tiksliau – dar naktį, magistraliniame kelyje Šiauliai–Tauragė, Pužų kaimo ribose, įvyko eismo nelaimė – vertėsi sunkvežimis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Mortos Mikutytės („Tauragės kurjerio“) nuotr.

Pranešta, kad nelaimė įvykio apie 3.19 val.

Pirminiais duomenimis, didžiulį vilkiką su kroviniu vairavęs Rusijos pilietis buvo blaivus. Nors avarijos aplinkybes pareigūnai dar aiškinasi, įtariama, kad avarija galėjo įvykti dėl slidžios kelio dangos. Vos pravažiavus tiltą matyti vilkiko slydimo žymės.

Vairuotojo nesuvaldytas „Volvo“ sunkvežimis trenkėsi į kelio atitvarus, virto ant važiuojamosios kelio dalies. Abi magistralinio kelio eismo liko juostos užtvertos.

Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Pagalba vairuotojams Tauragėje“/Įvykio vietoje
Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Pagalba vairuotojams Tauragėje“/Įvykio vietoje

Kelias Tauragė–Kryžkalnis yra intensyvaus eismo, tai transporto arterijos, judančios iš Rusijos (Kaliningrado srities) į Latviją (Rygą) pro Šiaulius, atkarpa.

Į nelaimės vietą atskubėjo iškviesti greitosios medicinos pagalbos darbuotojai, kurie vairuotojui nustatė sumušimus, skelbė kurjeris.lt.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai informavo, kad sunkvežimio patraukimas nuo kelio ilgai buvo derinamas. Padarinių šalinimą apsunkino tai, kad įmonė, kuriai priklauso vilkikas, registruota ne Lietuvoje.

Policijos pareigūnams teko reguliuoti eismą. Važiuojantys iš Tauragės link Šiaulių, ar nuo Šiaulių pusės atvykstantys link Tauragės buvo nukreipiami per Skaudvilės miestelį.

Apie sudėtingas eismo sąlygas vairuotojus įspėjo ir Tauragės apskrities policija.

„Kelias link Skaudvilės labai slidus. Vairuotojai, būkite atidūs!“, – feisbuko paskyroje rašė pareigūnų atstovai, paviešinę ir kelias nuotraukas iš eismo nelaimių vietų.

Policijos nuotr./Įvykio vietoje
Policijos nuotr./Įvykio vietoje
Policijos nuotr./Įvykio vietoje
Policijos nuotr./Įvykio vietoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius