Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelyje Varšuva–Katovicai lietuvių turistai tapo kraupaus eismo įvykio liudininkais

Penktadienį Lenkijoje, trumpoje kelio Varšuva-Katovicai atkarpoje, lietuvių turistai tapo trijų eismo įvykių liudininkais. Vieno iš matytų eismo įvykio metu žuvo „Opel“ vairuotoja ir buvo sužeisti kiti keleiviai.
„Opel“ ir sunkvežimio avarijos metu žuvo vairuotoja
„Opel“ ir sunkvežimio avarijos metu žuvo vairuotoja / 15min.lt/Sauliaus Chadasevičiaus nuotr.

Penktadienį, apie 9 val., Lenkijoje, kelyje Varšuva-Katovicai lietuvių turistai pastebėjo sunkvežimio avariją, kuri kilo, kai slidžiame kelyje sunkvežimio vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir atsitrenkęs į kelio atitvarą pametė vežtą alaus krovinį. Dėl kelyje pasipylusio tūkstančių skardinių alaus kilo milžiniška automobilių spūstis.

Kelias Varšuva-Katovicai tapo ypač slidus, todėl sąlygos vairuotojams viena pagrindinių Lenkijos eismo arterijų yra labai pavojingos.

Kelyje Varšuva-Katovicai įstrigusiems vairuotojams teko laukti pora valandų kilometrus besitęsiančioje spūstyje, kol eismas vėl pradės judėti, tačiau priešingoje kelio pusėje įvykį stebėję lietuviai tapo kito kraupaus eismo įvykio liudininkais.

Kaip rašo  dzienniklodzki.pl, apie 9.40 val. automobilis „Opel Insignia“ trenkėsi į sunkvežimį DAF. Avarijoje žuvo 34 metų „Opel“ keleivė.

Nelaimė įvyko po to, kai vilkiko „Renault“ vairuotojas slidžiame kelyje nesuvaldė savo transporto priemonės ir sunkvežimis su priekaba sustojo skersai kelio. DAF vairuotojas bandė smūgio į sustojusį sunkvežimį išvengti, bet tada į jį patį trenkėsi lengvasis automobilis „Opel Insignia“.

Moteris žuvo vietoje, kartu keliavęs dvejais metais jaunesnis vyras ir 11 metų vaikas nugabenti į ligoninę.

Trumpoje kelio Varšuva-Katovicai atkarpoje lietuviai matė ir trečią avariją, kurios metu slidžiame kelyje sunkvežimio kontrolę praradęs vairuotojas užblokavo kelią.

Tvn24.pl praneša, kad keliolika minučių iki žūtimi pasibaigusios nelaimės priešingoje greitkelio pusėje taip pat slydo vilkikas, kuris trenkėsi į šalikelės bortus. Nespėjęs sustabdyti į šį automobilį trenkėsi kitas vilkikas, o tada – ir BMW. Pastarojo vairuotoja sugebėjo iš mašinos išlipti pati, bet buvo išvežta į ligoninę.

Trijų eismo įvykių liudininku tapęs 15min žurnalistas Saulius Chadasevičius komentavo, kad kelias Varšuva-Katovicai tapo ypač slidus, todėl sąlygos vairuotojams viena pagrindinių Lenkijos eismo arterijų yra labai pavojingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius