-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturis kartus baustas ukmergiškis kelių chuliganas vėl įkliuvo policijai (nuotraukos)

Ukmergės kriminalinės policijos tyrėjai sulaikė mieste pavojingai jų ir kitus automobilius lenkusį vairuotoją, pranešė Ukmergės naujienų portalas vilkmerge.lt.
Policininkai baudžia pažeidėją
Policininkai baudžia pažeidėją / vilkmerge.lt nuotr.
Temos: 1 Ukmergė

Pasak vilkmerge.lt, pareigūnai pasakojo, kad jiems važiuojant Vytauto g. miesto centro link, jie per galinio vaizdo veidrodėlius pamatė, kad automobilis Citroen Xantia, ties Basanavičiaus g. aplenkė už jų važiavusį automobilį.

Citroen vairuotojas, aplenkęs automobilį pėsčiųjų perėjoje, į savo eismo juostą negrįžo ir kirsdamas ištisinę juostą dar lenkė pareigūnų tarnybinį automobilį. Vytauto g. posūkyje pamatė priešais atvažiuojantį automobilį. Tada vairuotojas staigiai grįžo į savo eismo juostą, užblokuodamas pareigūnų automobilį.

Tačiau grįžęs į savo eismo juostą vairuotojas nenurimo. Jis padidino greitį ir kirtęs ištisinę eismo juostą, pėsčiųjų perėjoje ties Bažnyčios g., aplenkė dar vieną automobilį. Policijos tyrėjai nutarė sulaikyti pavojingai važiuojantį vairuotoją.

Citroen toli nenuvažiavo, nes sankryžoje su Vytauto g. degė raudona šviesoforo spalva. Sankryžoje, neuniformuoti pareigūnai, vairuotojui liepė važiuoti į šalikelę ir iškvietė patrulinės tarnybos pareigūnus. Kriminalinės policijos tyrėjai parašė tarnybinius pranešimus, kurių pagrindu Citroen vairuotojas buvo nubaustas už pavojingą vairavimą.

Už šį pažeidimą numatyta bauda nuo 400 iki 800 Lt ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas nuo 3 iki 6 mėn.

Policininkai išsiaiškino, kad Citroen vairavo 22 m. ukmergiškis. Už kelių eismo taisyklių pažeidimus G.K. šiemet baudžiamas jau penktą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius