Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį paryčiais Vilniuje nuskendo lengvasis automobilis (nuotraukos, papildyta 10.29 val.)

Ketvirtadienį paryčiais Vilniaus pakraštyje įvyko nelaimė, nuo kurios iki didelės tragedijos tebuvo likęs vienas žingsnis. Ketvirtadienį prašvitus įvykio pasekmes stengėsi likviduoti ugniagesiai gelbėtojai ir policijos pareigūnai.
Naujoje Vilnioje nuskendęs automobilis
Naujoje Vilnioje nuskendęs automobilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujoje Vilnioje nuskendęs automobilis
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujoje Vilnioje nuskendęs automobilis

Pradėjus švisti, apie 8 val., bendruoju pagalbos telefonu 112 sostinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Naujosios Vilnios mikrorajone, greta Karklų gatvės, Vilnelėje rastas nuskendęs automobilis. Policijos patruliai, atvykę nurodytu adresu, patvirtino, kad upės viduryje, maždaug už septynių metrų nuo kranto, iš tiesų yra nuskendęs automobilis, virš vandens kyšo tik šiek tiek stogo.

Policija iškvietė ugniagesius gelbėtojus. Prie automobilio pasinėrę narai nustatė, kad žmonių mašinoje nėra. Vairuotojui pavyko išsigelbėti, 1991 m. pagamintas automobilis Opel Calibra upėje aptiktas atidarytomis durimis.

Įtariama, kad automobilis į upę įskriejo važiuodamas dideliu greičiu. Spėjama, kad Vilnelės srovė mašiną šiek tiek panešė, pasuko ir ji nugrimzdo į dugną.

Ugniagesiai gelbėtojai apie 9.30 val. pradėjo į krantą traukti automobilį.

Papildyta 10.29 val.: Kaip iš įvykio vietos pranešė 15min.lt fotografas Irmantas Gelūnas, apie 10 val. automobilis buvo ištrauktas į krantą. Jis šiek tiek apgadintas - nuleistas priekinis keleivio pusės ratas, pažeistas tiltas, numuštas veidrodėlis.

Automobilio rakteliai aptikti užvedimo spynelėje. Bagažinėje pareigūnai aptiko sudužusį alkoholinio gėrimo „Žalios devynerios“ butelį.

Vilniaus kelių policija pradėjo įvykio tyrimą ir ieško automobilio vairuotojo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius