-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienį Vilniaus policijai su narkotikais įkliuvo penki asmenys

Ketvirtadienį įvairiose Vilniaus vietose neviešo patruliavimo metu policijos pareigūnai sulaikė penkis asmenis, pas kuriuos rasta narkotinių medžiagų. Visi sulaikytieji uždaryti į areštinę.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus policijos nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Kaip informuoja Vilniaus policija, apie 11 val. Grigiškėse, Kovo 11-osios gatvėje esančiame bute, atliekant piliečio T.Ž. (gim. 1982 m.) paviršutinę apžiūrą striukės kišenėje rasta metalinė dėžutė, kurioje buvo 14-a folijos lankstinukų su šviesios spalvos milteliais, kaip įtariama, narkotine medžiaga. Sulaikytasis uždarytas į areštinę.

Apie 13.50 val. Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, sulaikytas S.K. (gim. 1981 m.). Vyras turėjo folijos lankstinuką su milteliais, kaip įtariama, narkotikais. Sulaikytasis uždarytas į areštinę.

Apie 15 val. Grigiškėse, Kovo 11-osios gatvėje, buvo pastebėtas įtartinas automobilis, kuriame sėdėjo A.J. (gim. 1987 m.) ir E.J. (gim. 1988 m.). Tikrinant automobilyje sėdinčius asmenis, pas E.J. rastas polietileninis maišelis ir du lankstinukai su baldos spalvos milteliais, kaip įtariama, narkotikais. E.J. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Apie 18.55 val. Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, sulaikytas pilietis V.V. (gim. 1983 m.), pas kurį rastas švirkštas su rudos spalvos skysčiu, kaip įtariama, narkotinė medžiaga. Sulaikytasis uždarytas į areštinę.

Apie 19 val. Vilniuje, Metalo gatvėje, sulaikyta pilietė A.Ž. (gim. 1979 m.), pas kurią rastas lankstinukas su milteliais, kaip įtariama, narkotine medžiaga heroinu. Sulaikytoji uždaryta į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius