Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio gaisruose nukentėjo vienas žmogus

Praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 24 gaisrus ir atliko 13 kitų gelbėjimo darbų. Viename ketvirtadienį įvykusiame gaisre nukentėjo žmogus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šis gaisras ketvirtadienį popiet kilo Kretingoje, P.Vileišio gatvėje esančiame name. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, degė namo palėpė. Per gaisrą išdegė namo palėpėje buvę namų apyvokos daiktai, nudegė ir buvo nuardyta dalis stogo dangos. Veidą apdegė 55 metų vyras, kuris buvo išvežtas į ligoninę. Medikų pagalbos prireikė ir namo šeimininkei, kuriai sutriko širdies darbas. O gaisro aplinkybės aiškinamos.

Ketvirtadienį popiet Visagino savivaldybės Karlų kaime baldų gamybos įmonės „Visagino linija“ katilinėje įvyko sprogimas ir kilo gaisras. Per sprogimą buvo išmušti katilinės langai, išverstos durys. Po sprogimo užsidegė pjuvenos saugykloje. Išdegė saugyklos patalpos ir stogas. Iš pradžių liepsnas  pradėjo gesinti automatinė gaisro gesinimo sistema, o po to ir iškviestos ugniagesių pajėgos. Buvo nuardyta dalis stogo ir jo konstrukcijų, organizuotas pjuvenų išvežimas ir perpylimas vandeniu.  Per sprogimą ir gaisrą žmonės nenukentėjo. Įvykis tiriamas.

Vakar ryte gaisras kilo dar vienoje medienos gamybos įmonėje „Vilvė“, įsikūrusioje Zarasų rajono Štadvilių kaime. Čia viename iš bendrovės pastatų atliekant suvirinimo darbus, trūko acetileno baliono žarna ir užsidegė išsiveržusios dujos. Liepsnojantį balioną  užgesino iškviesti ugniagesiai. Žmonės ir pastatas per gaisrą nenukentėjo.

Šiauliuose, Vaisių gatvėje, vakar anksti ryte užsidegė individualus gyvenamasis namas. Gaisro židinys buvo rūsyje, kur yra įrengta pirtis. Gaisro metu išdegė pirties ir priepirčio patalpos, apdegė sienų ir lubų apdaila, sudegė įvairūs namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Vakar prieš pat vidurnaktį Vilniuje, Subačiaus gatvėje, gaisras kilo čia įrengtame ajurvedos grožio ir medicinos terapijos centre „SPA Shanti“. Per gaisrą pastato rūsyje sudegė 6 skalbimo mašinos, aprūko kelios masažo salono patalpos. Viršutinių aukštų patalpos ir gyvenamieji butai nenukentėjo. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius