Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 17 /07:50

Ketvirtadienio ryto avarija: ties Palukniu susidūrė trys automobiliai, vienas žmogus žuvo

Ankstų ketvirtadienio rytą didelė avarija įvyko Trakų rajone, ties Palukniu.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / 15min skaitytojo nuotr.
Temos: 2 Paluknys Avarija

6.41 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad, važiuojant nuo Vilniaus Paluknio link, ties 31 km., susidūrė 3 lengvieji automobiliai, yra nukentėjusių ir prispaustų žmonių, iš vieno automobilio rūksta dūmai.

Į įvykio vietą išsiųstos Trakų, Paluknio ir Rūdiškių priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

VIDEO: Avarija ties Palukniu: vienas žmogus žuvo

Vilniaus apskrities policija vėliau papildė pirminę informaciją. Kaip teigiama pranešime, avarija įvyko Kiauliškių kaime. Automobilis „Toyota Yaris“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su tiesiai važiavusiu automobiliu „Volkswagen Golf“.

Susidūrimo metu abu vairuotojai buvo prispausti automobiliuose. 27 metų „Toyota“ vairuotojas žuvo, o volksvageno vairuotojas sunkios būklės nuvežtas į ligoninę.

Eismo įvykio metu taip pat kliudytas pravažiuojantis automobilis „Ford Galaxy“ – jam nulaužtas veidrodėlis ir nubrauktas šonas. Fordo vairuotojas ir keleivis nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius