Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienis Lietuvos keliuose: mįslingai miręs BMW vairuotojas ir dar 6 sužeisti žmonės

Spalio 18-ąją, ketvirtadienį, šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Vieno įvykio metu žuvo vairuotojas. Sužeisti 6 žmonės, tarp jų – 2 nepilnamečiai (4 mėnesių keleivė ir 13 metų dviračio vairuotojas).
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / LKPT nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT), nukentėjo 3 keleiviai, vairuotojas, pėsčiasis (pėsčiųjų perėjoje) ir dviračio vairuotojas. Neblaivūs vairuotojai eismo įvykių, kuriuose būtų nukentėję žmonės, pirminiais duomenimis, nesukėlė.

Užfiksuoti 4 transporto priemonių susidūrimai (sužeisti 4). Klaipėdoje įvyko 2 eismo įvykiai, Vilniuje ir Kaune – po 1 įvykį. Policijos registruojamų įvykių registre įvesta 160 pranešimų apie techninius eismo įvykius.

Per parą policijos pareigūnai nustatė 26 neblaivius vairuotojus, 6 iš jų gresia baudžiamoji atsakomybė (nustatytas daugiau negu 1,5 promilės girtumas), taip pat 22 tokius asmenis, kurie važiavo dviračiais. Transporto priemones vairavo, nors teisės tam neturi, 21 asmuo. Administracinėn atsakomybėn už Kelių eismo taisyklių pažeidimus patraukti 32 pėstieji.

Vakare (apie 18.29 val.) Vilniaus rajone, Motiejiškės kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A3 Vilnius–Minskas, buvo pastebėtas nuo kelio nuvažiavęs automobilis „BMW 525“. Atvykę greitosios medicinos pagalbos darbuotojai konstatavo 54 metų vairuotojo, Ukrainos piliečio, mirtį. Pirminiais duomenimis, vyrui vairuojant galbūt sutriko sveikata.

Ryte (8.50 val.) Klaipėdoje, Baltijos prospekte, per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavęs 13 metų berniukas atsitrenkė į automobilio „Opel Astra“, vairuojamo 46 metų vyro, šoną. Kartu su sūnumi kitu dviračiu važiavo ir jo tėvas. Nukentėjęs nepilnametis (kairės kojos žaizda) nuvežtas į Klaipėdos vaikų ligoninę ir stebėti paguldytas į Traumatologijos skyrių.

Kitame eismo įvykyje (9.40 val.) uostamiestyje, Smiltelės ir Liubeko gatvių sankryžoje, susidūrus dviem lengviesiems automobiliams „VW Passat“ ir „Alfa Romeo“, nukentėjo pirmojo automobilio 19 metų keleivė (ambulatorinis gydymas).

Prieš vidurdienį (11.54 val.) Alytaus rajone, Pabalių kaime, šalutiniu keliu važiavęs ir į kairę sukęs automobilis „Volvo S70“, vairuojamas 21 metų vaikino, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu 35 metų moters vairuojamu „Opel Vectra“. Šio įvykio metu nukentėjo 4 mėnesių mergytė, vežta „Opel“ (paskirtas ambulatorinis gydymas).

11.59 val. Marijampolės savivaldybėje, kelyje Marijampolė–Daukšiai–Šventragis, dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio tiesiame ruože nuo kelio į kairę pusę nuvažiavo automobilis „Renault Mégane Scénic“. Sužeistas 23 metų keleivis paguldytas į ligoninę. Dar du keleiviai, kuriems 24-eri ir 36-eri, nenukentėjo. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

14.44 val. Vilniuje, Pilaitės prospekte, 30 metų moters vairuojamas automobilis „Opel Signum“, sukdamas į kairę, susidūrė su autobusu „Scania“, kurį vairavo 43 metų vyras. Nukentėjo lengvojo automobilio vairuotoja (paskirtas ambulatorinis gydymas).

Apie 15.30 val. Kaune, Kęstučio ir A. Mickevičiaus gatvių sankryžoje, automobilis „Mitsubishi Outlander“, vairuojamas 33 metų moters, suko į kairę ir kliudė per pėsčiųjų perėją ėjusią 58 metų moterį. Ji dėl sužeistos dešinės kojos nuvežta į ligoninę (paskirtas ambulatorinis gydymas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius