-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kioskai buvo plėšiami 4-iuose sostinės rajonuose: įtariamąjį pričiupo Šeškinėje

Vasarą prasidėjus įsilaužimams į spaudos kioskus Karoliniškių, Lazdynų, Šeškinės ir Fabijoniškių rajonuose, Vilniaus miesto penktojo policijos komisariate buvo pradėti penki ikiteisminiai tyrimai. Dabar pranešama apie pagaliau sulaikytą įtariamąjį.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija: kioskas po įsilaužimo / 15min skaitytojo Michailo S. nuotr.

Sulaikytas vagystėmis iš spaudos kioskų įtariamas vyras, antradienį praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK).

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo įsilaužti ir apvogti įmonės spaudos kioską (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 22 str., 178 str. 3 d.).

Policija organizavo neviešą patruliavimą – periodiškai stebėjo visus prieš tai apvogtus spaudos kioskus.

Nuo šių metų rugpjūčio 12 d. prasidėjus vagystėms iš spaudos kioskų Karoliniškių, Lazdynų, Šeškinės ir Fabijoniškių rajonuose, Vilniaus miesto penktojo policijos komisariate buvo pradėti penki ikiteisminiai tyrimai.

Pareigūnai, išanalizavę gautą informaciją iš gyventojų bei viešosios erdvės, naktį iš rugsėjo 7 d. į 8 d. organizavo neviešą patruliavimą – periodiškai stebėjo visus prieš tai apvogtus spaudos kioskus.

Netrukus, bandymo įsibrauti į spaudos kioską Šeškinėje metu, įvykio vietoje buvo sulaikytas vyras. Paaiškėjo, kad sulaikytasis policijai gerai žinomas, ne kartą teistas už panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas. Jam pareikštas įtarimas dėl padarytos nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius