-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 27 /15:19

Naktį Klaipėdoje girtą rusą vaikėsi 4 policijos ekipažai: bėglys – areštinėje

Trečiadienio naktį uostamiesčio policijos pareigūnus ant kojų sukėlė Rusijos pilietis, kuris sėdo prie „Renault Logan“ vairo išgėręs. Jis taip pat neturi teisės vairuoti transporto priemonės, todėl rusas ir trys automobilio keleiviai praėjusią naktį praleido už areštinės grotų.

Kaip 15min informavo Klaipėdos apskrities policijos Komunikacijos grupė, apie 3 val. Šilutės plentu važiavę vairuotojai pastebėjo keistai manevruojantį automobilį. Tai buvo „Renault Logan“ rusiškais valstybiniais numeris.

Sunerimę, kad jo vairuotojas gali būti neblaivus, žmonės apie įtartiną ekipažą pranešė policijos pareigūnams.

Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai nedelsiant atsidūrė nurodytoje vietoje, rado minėtą „Renault“ automobilį ir nesėkmingai bandė jį stabdyti. Atsidūręs policijos akiratyje vairuotojas iškart pradėjo sprukti.

Kol vienas policijos pareigūnų ekipažas vaikėsi bėglį, į gaudynes įsitraukė ir daugiau policijos ekipažų.

VIDEO: Skaitytojas užfiksavo įtemptas bėglio gaudynes ir sulaikymą Klaipėdoje

„Renault“ vairuotojas lėkė lyg išprotėjęs – nepaisė pareigūnų reikalavimų sustoti, šviesoforo signalų ir kitų eismo taisyklių. Ką jau kalbėti apie grėsmę, kurią jis sukėlė kitiems eismo dalyviams, skriedamas uostamiesčio gatvėmis daugiau nei 130 km/val greičiu.

Pasiekęs Tilto gatvę rusas nesuvaldė dideliu greičiu skriejusio automobilio, užvažiavo ant šalitgatvio ir nebepajudėjo iš vietos. Tuo tarpu jį apsupo keturi policijos ekipažai ir nepaliko jokios vilties pasprukti pėsčiomis.

Policijos pareigūnai jam ir trims kitiems vyrams uždėjo antrankius ir išvežė į uostamiesčio komisariatą, kuriame jiems teko praleisti naktį.

Pirminiais duomenimis, prie „Renault“ vairo sėdėjęs rusas buvo neblaivus – jam nustatytas vidutinis 1,64 prom. girtumas.

31 metų Rusijos pilietis taip pat neturėjo teisės vairuoti, todėl Klaipėdos apskrities VPK policijos pareigūnai Rusijos piliečio atžvilgiu pradėjo ikiteisminį tyrimą. Jo metu bėglio „Renault“ bus saugoma policijos aikštelėje, kurioje gali ir likti, taip nusprendus teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius