-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdietis mamos name augino kanapes (video)

Vasaros sezono metu Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuras (VPK ONTB) atliko prevencinius ir operatyvinius veiksmus Klaipėdos apskrityje, siekdamas užkirsti kelią neteisėtai narkotinių medžiagų apyvartai. Vieno reido metu aptikta kanapių plantacija.
Kanapės
Kanapės / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Su įkalčiais sulaikytas vienos individualios įmonės savininkas, anksčiau neteistas 42-ejų D. P. Įtariama, kad jis augino ir platino kanapes ir jų dalis. Vyriškį pareigūnai sulaikė po to, kai jis per 2 kartus pardavė pirkėju apsimetusiam asmeniui apie 20 g kanapių.

Klaipėdoje kratos įtariamojo bute metu policijos pareigūnai rado dar apie 50 g kanapių. Vėliau pareigūnai aptiko ir visą kanapių plantaciją. Skuodo rajone, Mosėdžio miestelyje, kaltininko motinos namo rūsyje kratos metu aptikti 34 auginti, 3 džiovinti kanapių krūmai, jų susmulkintos dalys. Iš viso pareigūnai rado apie 1 kg šios narkotinės medžiagos.

Specialioje patalpoje, kurioje auginti kanapių krūmai bei džiovintos jų susmulkintos dalys, buvo nuolatinis apšvietimas, automatinis drėgmės ir temperatūros palaikymas.

Kaltininkui paskirtos kardomosios priemonės: rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatomas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų. Už kanapių ar kitų į narkotinių ir psichotropinių medžiagų sąrašą įtrauktų augalų auginimą dideliais kiekiais numatomi viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 5 metų.
  
 

VIDEO: Klaipėdoje sulaikytas įtariamasis, platinęs kanapes ir jas auginęs

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius