Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje įkliuvo heroiną platinusi grupuotė

Iš kvaišalų prasigyventi bandžiusiai grupuotei susemti Klaipėdos pareigūnams prireikė keturių mėnesių. Į policijos akiratį pateko dvylika asmenų.
Klaipėdoje susemti heroino platintojai
Klaipėdoje susemti heroino platintojai / Policijos nuotr.

Klaipėdos policija praneša balandžio  – liepos mėnesiais uostamiestyje sulaikiusi aštuonis asmenis, įtariamus narkotinės medžiagos – heroino – platinimu.  Dar keturiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo šiomis narkotinėmis medžiagomis.

Tarp sulaikytųjų – keturios anksčiau teistos moterys. Policijos pareigūnai nutraukė narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo „taškų“ veiklą Debreceno ir Brožynų g. Keturi įtariamieji suimti, likusiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Ikiteisminiams tyrimams vadovaujančių prokurorų sprendimais apribotos įtariamųjų nuosavybės teisės į lėšas, gautas iš nusikalstamos veiklos.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti gresia nuo 2 iki 8 metų nelaisvė.

VIDEO: Klaipėdoje susemti heroino platintojai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius