-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje įkliuvo iš narkotikų platinimo prasigyvenęs bedarbis

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai įtariamąjį trisdešimtmetį sučiupo dar balandžio pabaigoje. Vyro automobilyje, namuose ir pas jo pažįstamus rado įvairių narkotinių medžiagų.
Narkotikai
Narkotikai / Policijos nuotr.

Anksčiau neteisto, Uostamiestyje gyvenančio ir darbo neturinčio mažeikiškio automobilyje teisėsaugininkai aptiko, įtariama, narkotinę medžiagą – kanapes ir jų dalis. bute rasta dar apie 100 g kanapių ir jų dalių, hašišo bei 76 tabletės su psichotropinėmis medžiagomis.

Įtariamasis sulaikytas po to, kai kvaišalų pirkėju apsimetusiam asmeniui pardavė, įtariama, apie 100 g psichotropinės medžiagos – metamfetamino.

Be to, policijos pareigūnai atliko kratą ir sulaikytojo pažįstamo bei pastarojo sugyventinės bute. Jame taip pat aptikta kanapių.

Įtariamasis suimtas, jam įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, ir dėl šių medžiagų platinimo.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Lietuvos respublikos baudžiamasi kodeksas  už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

VIDEO: 2014 05 21 AVPK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius