Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje liepsnojo mikroautobusai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros gaisrų suvestinėje įregistruoti 23 gaisrai. Jų metu vienas žmogus žuvo, vienas buvo traumuotas, o tris gyventojus ugniagesiams pavyko išgelbėti.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Trečiadienį ryte apie 6.45 val. Ukmergės rajone, Buzų kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėję ugniagesiai, su kvėpavimo aparatais patekę į uždūmintą namą, viduje rado apdegusį 62-ejų metų namo savininkės kūną. Per gaisrą sudegė lova, namų apyvokos daiktai, aprūko kambario sienos. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 21.40 val. gaisras kilo Vilniuje, V. Maciulevičiaus gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, iš uždūminto buto spėjo išnešti 46-erių metų jo gyventoją, kuris dėl kūno nudegimų buvo nuvežtas į ligoninę. Gaisro metu kambaryje apdegė sofa-lova ir drabužiai. Spėjama, kad gaisras galėjo kilti dėl neatsargaus rūkymo.

Panašus gaisras apie 23.15 val. taip pat kilo Vilniuje, Erfurto gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, iš uždūminto pirmo aukšto buto, pastatę ištraukiamas kopėčias, evakavo du 49-erių ir 52-ejų metų vyrus, kuriuos įvykio vietoje apžiūrėjo medikai. Gaisro metu kambaryje apdegė sofa-lova, aprūko sienos.

Apie 20.35 val. gaisras kilo Pakruojyje, Saulėtekio gatvės daugiabučio namo bute. Atvykus ugniagesiams, pro atidarytas buto duris veržėsi dūmai, o, kaip spėjama, neblaivi jo savininkė sėdėjo laiptinėje. Ugniagesiai greitai užgesino bute degusią lovą, išnešė ją į lauką ir išvėdino patalpas. Buto šeimininkė nenukentėjo, o gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Trečiadienį ryte apie 6.15 val. Klaipėdoje, Butkų Juzės gatvėje, užsiliepsnojo apleistas krovininis mikroautobusas Renault. Atskubėjus ugniagesiams, automobilis jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Per gaisrą apdegė ir šalia stovėjęs keleivinis mikroautobusas VW LT 46, nuo karščio išdužo priekinis stiklas, žibintų stiklai. Įvykis tiriamas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį apie 2 val. Vilniaus rajone, Tarnėnų kaime, užsidegė ūkinis pastatas. Gaisro metu apdegė visa stogo danga ir mediniai perdengimai. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius