-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje prieš teismą stos narkotikus nepilnamečiams platinę trys asmenys

Klaipėdos policija informuoja apie kelis ikiteisminius tyrimus, per kuriuos buvo suduotas smūgis prekeiviams narkotikais.
Iš prekybos narkotikais gauti pinigai
Iš prekybos narkotikais gauti pinigai / Stop kadras iš Klaipėdos policijos filmuotos medžiagos

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, baigtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotikų platintojų veiklos. Baudžiamojon atsakomybėn už kanapių ir jų dervos platinimą nepilnamečiams patraukti trys asmenys.

Iš viso narkotinių medžiagų platintojams inkriminuojamos penkios nusikalstamos veikos. Dar trijų narkotikų vartotojų atžvilgiu atskirti ikiteisminiai tyrimai užbaigti, surašius baudžiamuosius įsakymus.

Pirmieji kvaišalų platintojai su įkalčiais sulaikyti dar 2011 m. lapkričio mėn. Pas įtariamuosius aptikta apie 20 g hašišo ir apytiksliai toks pat kanapių ir jų dalių kiekis.

Vienas iš įtariamųjų – aukštosios mokyklos studentas, kiti du narkotinių medžiagų platinimu įtariami asmenys niekur nedirba.

Policija praneša ir apie sulaikytą kanapių platintoją. 2012 m. lapkričio mėn. Klaipėdos apskrities VPK ONTB pareigūnai prie vienos gydymo įstaigos apžiūrėjo klaipėdiečio automobilį BMW, kuriame aptiko apie 5 g kanapių ir jų dalių.

VIDEO: Klaipėdoje sulaikyti narkotikų platintojai

Po kelių dienų teisėsaugininkai sulaikė ir šiais kvaišalais prekiavusį asmenį. Kartu su juo automobiliu BMW važiavo dar vienas apie 5 g narkotikų įsigijęs asmuo.

Pas kanapių ir jų dalių prekeivį aptikta apie 70 g šios narkotinės medžiagos.

Narkotinių medžiagų platinimu įtariamas asmuo niekur nedirbo.

Klaipėdos policija per slaptą operaciją sulaikė dar vieną narkotikų platintojas. Įtariamasis sulaikytas po to, kai pernai gruodžio mėnesį du kartus pirkėjais apsimetusiems asmenims pardavė apie 5 g kanapių ir jų dalių. Dar apie 10 g narkotinės medžiagos aptikta ir jo gyvenamojoje vietoje.

Įtariamasis niekur nedirba.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti įstatymas numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

Už narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą nepilnamečiams numatytas laisvės atėmimas nuo 3 iki 12 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius