Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje siautė automobilių vagys: išdaužyti langai ir pavogti daiktai

Trečiadienį nuo vagių nukentėjo keletas uostamiesčio gyventojų. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, išdaužti keleto automobilių langai ir pavogti daiktai.
Klaipėdos Taikos prospektas
Klaipėdos Taikos prospektas / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Trečiadienio rytą, apie 7.45 val. Taikos prospekte esančio daugiabučio kieme 23-ejų metų gyventojas rado savo automobilį „Mercedes Benz“ išdaužtu stiklu, o viduje pasigedo apie 100 eurų vertės magnetolos. Visas jaunuoliui padarytas nuostolis – 200 eurų.

Tą pačią dieną, apie 10.30 val. taip pat Taikos prospekto, vos už keleto namų nuo pirmojo, kieme, 34-erių vyras aptiko, kad išdaužtas jam priklausančio automobilio „Honda Accord“ durelių stiklas, vertas 150 eurų, sugadinta sėdynė. Bandyta išplėšti ir šio automobilio magnetolą.

Popietę, apie 13 val. 39-erių tos pačios gatvės gyventojas pamatė, kad išdaužti net du jo automobilio „BMW 318“ stiklai. Iš salono pavogtas 10 eurų vertės įkroviklis ir 20 eurų vertės atmintukas. Dėl mašinos suniokojimo vyras iš viso patyrė 330 eurų nuostolį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius