Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje sukčių nusivijęs senolis rinko išmėtytus savo pinigus

Klaipėdos policija informuoja apie du sukčiavimo atvejus, kurių vienas baigėsi su mažesniais nuostoliais ir grumtynėmis su jaunu sukčiumi.
Telefoninių sukčių nusikaltimai tapo asmenine drama šimtams Lietuvos gyventojų
Telefoninių sukčių nusikaltimai tapo asmenine drama šimtams Lietuvos gyventojų / 15min iliustracija

Pranešama, kad paskutinę pavasario dienąį Klaipėdos m. PK kreipėsi pilietis, gim. 1934 m., kuris pranešė, jog į namus laidiniu telefonu paskambino nepažįstamas vyriškis ir prisistatė policijos finansinių nusikaltimų tyrėju.

Balsas ragelyje informavo, kad į jo butą atvyks policijos pareigūnas nufotografuoti turimų galimai padirbtų pinigų, paims paaiškinimą.

Vaikinas, pagriebęs juos nuo stalo, bandė pabėgti iš buto.

Atvyko vienas neuniformuotas vaikinas, neprisistatė, policijos pažymėjimo neparodė. Buto savininkas vaikinui leido nufotografuoti pinigus – 1150 eurų.

Vaikinas, pagriebęs juos nuo stalo, bandė pabėgti iš buto. Pareiškėjas stengėsi jį sulaikyti, abu susistumdė. Įtariamasis pabėgo. Pareiškėjas laiptinėje ant žemės rado 800 eurų, dar 100 eurų rado jo kaimynas.

Įtariamojo požymiai: amžius – apie 18-20 metų, vidutinio kūno sudėjimo, ūgis – apie 170 cm, plaukai trumpi apytamsiai, kalbėjo lietuviškai. Buvo apsirengęs tamsiai mėlyna striuke. Pradėtas plėšimo tyrimas.

Ne taip gerai baigėsi kitam klaipėdiečiui, gim. 1974 m. Jis pranešė apie tai, kad nuo gegužės 17 iki 31 dienos galimai sukčiams internetu pervedė 18930 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius