Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos apskrityje sulaikyti penki kvaišalų platintojai

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Klaipėdos apygardos prokuratūros pareigūnai baigė 4 ikiteisminius tyrimus, kurie pradėti po įvykdytų operacijų prieš Klaipėdos apskrityje narkotines (psichotropines) medžiagas platinusius asmenis.
Klaipėdos apskrities policija per dieną gavo tris pranešimus apie aptiktus lavonus.
Policija. / "15min" nuotr.

Įtarimai dėl šių medžiagų platinimo pateikti 5 asmenims – 3 Šilutės ir 2 Skuodo gyventojams. Dar vienas šilutiškis įtariamas dėl neteisėto disponavimo minėtomis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Šilutės miesto gyventojai sulaikyti per policijos pareigūnų atliktą operaciją po to, kai įtariamieji per kelis kartus pardavė pirkėjais apsimetusiems asmenims 60 tablečių su psichotropine medžiaga ir apie 5 g narkotinės medžiagos – kanapių ir jų dalių. Kratų pas įtariamuosius metu rastos ir paimtos dar 442 „extazy" tabletės bei apie 2 g kanapių.

Pagal Skuodo gyventojų suteiktą informaciją ir atlikus tyrimą, Skuode sulaikyta sugyventinių pora, kuri narkotines (psichotropines) medžiagas platino šių medžiagų pardavimo „tašku" virtusiame bute. Sugyventiniai sulaikyti po to, kai pirkėjais apsimetusiems asmenims pardavė psichotropinę medžiagą – amfetaminą. Kratos bute metu policijos pareigūnai rado ir paėmė dar 26 maišelius su kanapėmis (apie 14 g) bei apie 2 g amfetamino. Du įtariamieji suimti, kitiems paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki 2 metų. Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius