Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje, užsiliepsnojus „Volvo“, apdegė baltarusis

Praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 16 gesintų gaisrų ir 18 atliktų kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre buvo traumuotas žmogus.
Ugniagesys gelbėtojas
Ugniagesys gelbėtojas / PAGD nuotr.

Šis gaisras ketvirtadienį kilo Klaipėdoje, Garažų gatvėje, kur užsidegė bendrovės „Lekpas“ krovininis automobilis „Volvo“.

Gaisro metu nukentėjo 41 metų vyras. Apdegusį Baltarusijos pilietį iš automobilio dar iki ugniagesių atvykimo iškėlė šalia buvusių kitų mašinų vairuotojai ir perdavė iškviestiems greitosios medicinos pagalbos darbuotojams. Ugnis išdegino „Volvo“ kabinos vidų, nuo karščio skilo priekinis kabinos stiklas. Gaisro priežastis aiškinama.

Vilniuje, Liepkalnio gatvėje, popiet gaisras kilo metaliniame garaže. Per gaisrą išdegė suneštos šiukšlės ir įvairios automobilių degios detalės, deformavosi garažo sienos.

Ketvirtadienį Radviliškio rajono Raudondvario kaime, kaip įtariama, buvo padegtas apleistas ir šiuo metu nenaudojamas pastatas. Ugnis spėjo apdeginti tik medinį langą, ir buvo greitai užgesinta.

Dar vienas įtariamas tyčinis padegimas įregistruotas naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kėdainiuose, J.Basanavičiaus gatvėje, kur užsiliepsnojo nenaudojama kavinė „Singeris“.

Gaisro metu išdegė laiptai į šio pastato antrą aukštą, apdegė dailylentėmis iškaltos sienos. Abu įvykiai tiriami.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad Mažeikių gelbėtojai ketvirtadienį ryte skubėjo į Židikų kaimą, kur per avariją automobilis „VW Transporter“ atsitrenkė į sunkvežimio „Renault“ puspriekabę.

Ugniagesiai panaudojo hidraulinę įrangą ir išlaisvino prispaustą vyrą. Keturis šioje avarijoje nukentėjusius žmones medikai išvežė į ligoninę.

Klaipėdos gelbėtojai Smilties Pylimo gatvėje supjaustė ir patraukė ant krovinio automobilio „Mersedes Benz“ kabinos užvirtusį didelį medį,  o Gargždų ugniagesiai tą pačią dieną Derceklių kaime gelbėjo lengvąjį automobilį „VW Golf“, pavojingai nuvažiavusį ir pakibusį ant stataus skardžio.

Mašina sėkmingai buvo ištempta ant važiuojamosios kelio dalies.

Alytaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai ketvirtadienį pavakary Varėnos rajono Kaniavos kaime Paršelio ežere surado ir ištraukė nuskendusio 51 metų vyro kūną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius