Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje vaikinas su BMW perėjoje nubloškė mažametę – sužeista pėsčioji šliaužte pasiekė šaligatvį

Pėsčiųjų perėjos – padidinto pavojaus zona tiek vairuotojams, tiek, žinoma, pėstiesiems. Tuo šį trečiadienį uostamiestyje skausmingai įsitikino du jauni eismo dalyviai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje Statybininkų prospekte / 15min nuotr.

Šios avarijos vaizdai tikriausiai visam gyvenimui įsirėžė ir automobilio vairuotojui, ir pėsčiajai, ir ją mačiusiems aplinkiniams.

Dar nepatikrintais ir nepatvirtintais duomenimis, nelaimė Klaipėdos Statybininkų prospekte tikriausiai įvyko ir dėl pačios mažametės neapdairumo.

Avarijos aplinkybių tyrėjai, be kita ko, aiškinasi, ar atitinka tikrovę kai kurių liudininkų teiginiai – esą mergaitė bėgo per gatvę, perėjoje degant raudonam šviesoforo signalui.

Menkai patyrusiam BMW vairuotojui laiku sustabdyti transporto priemonės nepavyko – pėsčioji buvo nublokšta. Nukentėjusioji (iš pažiūros – pradinių klasių moksleivė) atsidūrė ant asfalto, nepraradusi sąmonės.

Kaip minėjo vienas liudininkas, šokiruota mergaitė net nemėgino atsistoti ant kojų, o skubėjo šliaužte pasitraukti nuo prospekto važiuojamosios dalies.

Į nelaimės vietą trečiadienio popietę (apie 14.30 val.) skubiai iškviesti medikų ir policijos ekipažai. Greitoji pagalba mažametę nukentėjusiąją skubiai išvežė į ligoninę.

Pareigūnai įvykio vietoje fiksavo su avarija susijusius reikšmingus duomenis, artimiausiu metu taip pat bus tiriama, ar vaikinas prie BMW vairo šiandieną sėdo blaivus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius