-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje vyras paspirtuku vežėsi trimetį: girtas ir per raudoną šviesą

Antradienį Klaipėdos miesto bendruomenės ir Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai, Klaipėdoje, Tilžės g. ir Paryžiaus Komunos g., vykdė priemonę eismo saugumui užtikrinti. Pareigūnus nemaloniai nustebino 1986 m. gimusio vyro neatsakingumas – važiuodamas paspirtuku jis kartu vežėsi apie 3 metų vaiką, nors tai yra griežtai draudžiama.
Elektrinis paspirtukas
Elektrinis paspirtukas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Negana to – važiavo per perėją degant raudonam šviesoforo signalui ir buvo neblaivus – jam nustatytas 1,91 prom. neblaivumas. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas, vaikas perduotas mamai.

Atsakomybės neišvengs ir dar du dviratininkai, kurie taip pat važiavo per perėją degant raudonam šviesoforo signalui, bei du automobilių vairuotojai – vienas iš jų neleistinai naudojosi mobiliojo ryšio priemone, kitas – nesegėjo saugos diržo.

Pareigūnai dar kartą primena, kad elektriniais paspirtukais važiuoti keliems asmenims – draudžiama, nepilnamečiai privalo dėvėti šalmus, o kertant perėją reikia nulipti nuo paspirtuko, jį persivesti prieš tai įsitikinus, kad tai daryti yra saugu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius