Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos kriminalistai sulaikė butus uostamiestyje švarinusį vyrą: vogė ir pinigus, ir vaikiškus batelius

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nustatė galimai butus uostamiestyje apvogusį, net 14 kartų už vagystes, neteisėtą disponavimą nešaunamuoju ginklu, vagystes įsibraunant į patalpas sugadinant svetimą turtą, narkotinių, psichotropinių medžiagų įsigijimą be tikslo platinti teistą 40-metį vyrą.
Pas sulaikytąjį rasti daiktai.
Pas sulaikytąjį rasti daiktai. / Klaipėdos VPK nuotr.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, asmuo taip pat buvo teistas ir už plėšimą panaudojant dujas, dėl kurio apkaltinamasis nuosprendis įsiteisėjo ką tik, balandžio 10 dieną.

Priklausomybių turintis įtariamasis buvo sučiuptas už rankos, kuomet balandžio viduryje Klaipėdoje, Taikos pr. 26-erių gimęs buto savininkas grįžęs namo aptiko sulaužytą buto durų spyną, o viduje – pašalinį asmenį ant svetainės grindų jau susidėjusį nemažai išnešti paruošto svetimo turto. Išvydęs buto savininką ilgapirštis bandė pasprukti, tačiau buvo sulaikytas. Pareigūnams apklausus įtariamąjį, prie šios bylos prijungtos ir dar dvi, įtariama šio asmens įvykdytos vagystės.

Klaipėdos VPK nuotr./Pas sulaikytąjį rasti daiktai.
Klaipėdos VPK nuotr./Pas sulaikytąjį rasti daiktai.

Kovo 29 d. vyras įtariamas kėsinęsis pagrobti svetimą turtą ir įsibrovęs į butą Sausio 15-osios g., Klaipėdoje bei pasisavinęs 1 100 eurų, trejus gintarinius karolius ir kitus daiktus, o balandžio 6 d. jis galimai įsibrovė į kito klaipėdiečio butą Taikos pr. bei pasisavino 210 eurų, 190 JAV dolerių, bei dvi poras vaikiškų batelių.

Šiuo metu vyras suimtas trims mėnesiams. Įtariama, jog vogtus daiktus įtariamajam padėjusi realizuoti jo 24-erių, lig šiol neteista, taip pat priklausomybių turinti sugyventinė – dalis pavogtų daiktų aptikta poros bute.

Pareigūnai prašo atsiliepti asmenis policijos darytose nuotraukose ar vaizdo medžiagoje atpažinusius jiems priklausančius daiktus.

VIDEO: Butus uostamiestyje „švarinusį“ vyrą sulaikė kriminalistai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius